Αγγελική Βουβούλη: "Όλα είναι πιθανά"

15/04/2011 - 14:19 Τελευταία τροποποίηση στις 15/04/2011 - 14:47

Η Αγγελική Βουβούλη αποτελεί ένα από το δυνατά όπλα του Παγγεραγωτικού στη μάχη για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία βόλεϊ των γυναικών και παράλληλα την αρχηγό της πρωταθλήτριας Λέσβου, που κατέκτησε τον τίτλο έπειτα από λιγοστά ματς με αντιπάλους τον ΑΟΜ, τον Ερμή Παμφίλων και τον ΓΑΣ Λέσβου.

Το sportlesvos.gr, σχεδόν δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή των μπαράζ, μίλησε με την Αγγελική, που μας εξηγεί την όρεξη των συμπαικτριών της αλλά και τις δυσκολίες στην προετοιμασία της ομάδας, μας αναλύει τις πιθανότητες ανόδου στην Α2, ενώ παίρνει και θέση για τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να αποκτήσει επιτέλους το πρωτάθλημα στη Λέσβο ενδιαφέρον και συναγωνισμό.

Φυσικά, όπως μας εκμυστηρεύεται, περιμένει με ανυπομονησία και τις καλοκαιρινές μάχες στην άμμο, στο αγαπημένο της beach volley.  

Πόσο καλά αισθάνεστε, ότι έχετε προετοιμαστεί για τα μπαράζ, δεδομένων των δυσκολιών όλης της χρονιάς και της αναγκαστικής έλλειψης αγώνων;

"Προπονούμαστε ουσιαστικά μόνες μας, μια ολόκληρη σεζόν, με ελάχιστα φιλικά παιχνίδια και στόχο να διεκδικήσουμε την άνοδο. Μειονεκτούμε σε αυτό το κομμάτι, σε σχέση με τις άλλες ομάδες, που έχουν αρκετά καλά πρωταθλήματα και πολλά παιχνίδια στα χέρια και στα πόδια τους.

Έχουμε κάνει σκληρή προπόνηση, έχουμε έναν προπονητή που δούλεψε πολύ για να βελτιωθεί αυτή η ομάδα, είμαστε ένα σύνολο 15 κοριτσιών, συνεπείς όλη τη χρονιά και έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας για να βελτιωθούμε."

Το όνειρο της ανόδου είναι εφικτός στόχος; Πόσες πιθανότητες έχετε σε σχέση με τις αντιπάλους σας, για την 1η θέση και τη συμμετοχή στην Α2;

"Από τις πληροφορίες μου, έχω μάθει πως ουσιαστικά είμαστε το αουτσάιντερ σε αυτή τη διοργάνωση. Η Νάξος έχει κάνει 3-4 μεταγραφές, με ξένες αθλήτριες, που έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες στο παρελθόν, γι' αυτό και ανέλαβαν να διοργανώσουν αυτή τη φάση των αγώνων μπαράζ, ώστε να παίξουν και στην έδρα τους.

Πιθανότητες είναι δύσκολο να βγάλουμε. Το βόλεϊ είναι περίεργο άθλημα, πόοσ μάλλον το γυναικείο. Μετράνε πολλά πράγματα, όπως σε τί μέρα θα βρεθείς, ενώ η έδρα για μένα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Πάντως, το ότι είμαστε το αουτσάιντερ είναι θετικό, γιατί θα παίξουμε χωρίς άγχος. Ευελπιστώ σε μια καλή εμφάνιση της ομάδας, ώστε να γυρίσουμε με ψηλά το κεφάλι. Αν πιάσουμε μια καλή απόδοση, τότε όλα είναι πιθανά..."

Τι ενέργειες πιστεύεις ότι πρέπει κάνουν οι άνθρωποι του βόλεϊ στη Λέσβο, ώστε να δραστηριοποιηθούν περισσότερες ομάδες και να πραγματοποιείται ένα αξιοπρεπές πρωτάθλημα;

"Για να δραστηριοποιηθούν περισσότερες ομάδες στο νησί, χρειάζονται άνθρωποι να ασχοληθούν με αυτό, μαζεύοντας κορίτσια από τα σχολεία. Εμείς, στην ομάδα, έχουμε ήδη 3-4 ανήλικες παίκτριες. Από τη μεριά της η Τοπκή Επιτροπή πιέζει τις ομάδες να συμμετέχουν υποχρεωτικά στα πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων, αν θέλουν να λάβουν μέρος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και λογικά, ετοιμάζεσαι, για τις μάχες του Beach Volley στην καυτή άμμο...

"Ναι, η άμμος είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Το beach volley είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τη σάλα. Περιμένω το καλοκαίρι και τις όποιες διοργανώσεις πραγματοποιηθούν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey