Στη Β' Εθνική ο ΓΑΣ Λέσβου!

17/04/2011 - 21:19

Την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία των ανδρών στο βόλεϊ κατέκτησε ο Γ.Α.Σ Λέσβου, συμμετέχοντας στη β' φάση των αγώνων μπαράζ του πρωταθλήματος της Ζ' περιφέρειας (Νήσων Αιγαίου).

Έπειτα από τα δύο συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα, αρχικά με αντίπαλο τον Πανναξιακό με 3-0 σετ (25-16, 25-16, 25-10) και εν συνεχεία κόντρα στον Παγχιακό επίσης με 3-0 σετ (25-17, 25-20, 25-22), η ομάδα της Λέσβου ανέβηκε πανάξια στη Β' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μια άνοδος που αποτέλεσε το διακαή πόθο των Μυτιληνιών στο συγκεκριμένο άθλημα, οι κόποι των οποίων δικαιώνονται...

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής δηλώνει: "Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στο τεχνικό τιμ. Ήτανε μία δύσκολη χρονιά για εμάς, απο την αρχή της προετοιμασίας, όμως με τη στήριξη της διοικήσης, τη θέληση των παικτών για διάκριση, αλλά και με σκληρή δουλειά, φτάσαμε σήμερα να πανηγυρίζουμε την ανοδό μας. Πιστεύω ότι μετα την επίτευξη του στόχου μας, το λεσβιακό βόλεϊ γυρίζει σελίδα.''

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συζητήσεις και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς ξεκινά απο τους ιθύνοντες του ΓΑΣ Λέσβου, αμέσως μετα τις γιορτές του Πάσχα.

Η αποστολή της ομάδας αποτελούνταν απο τους αθλητές:

Πασαδόρος: Περτσελής Σαβ., Ακραίοι:Τριανταφυλλιδης Στ. , Παπασταύρου Θ., Καλογερογιάννης Β., Μελάς Σ., Γιαννόπουλος Φ., Κεντρικοί: Γλούφτσιος Απ., Κασκαμπάς Σωτ., Ψύρρας Διαγώνιοι : Δουλαβέρης Μ., Κουκώνης Μ., Λίμπερο : Τσάτσος Αθ.

Γενικός αρχηγός: Δουβαλέτας Θ., Φροντιστές: Μπουρούς Ν., Μαμάκος Εμ., Στατιστικολόγος: Mamasic D

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey