Ας κρατήσουν οι χοροί!

20/04/2011 - 18:20

Την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών βόλεϋ, πανηγύρισαν δεόντως οι αθλητές και οι παράγοντες του Γ.Α.Σ. Λέσβου, την περασμένη Κυριακή.

Το γλέντι ξεκίνησε στο Κλειστό Γήπεδο της Παιανίας, στο «σπίτι του βόλεϊ» έπειτα από τα νικηφόρα αποτελέσματα των αγώνων μπαράζ των νήσων Αιγαίου και κορυφώθηκε στο "Διογένης Studio" , τραγουδώντας ξέφρενα για την άνοδο, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Θεόδωρος Δουβαλέτας σημείωσε: “Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδία και στον καθένα ξεχωριστά, που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, η οποία είχε το τέλος που όλοι περιμέναμε, έστω και αν άργησε 2 χρόνια! Η Β' Εθνική είναι εδώ και θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθοήσουμε την ομάδα να σταθεί με αξιώσεις. Το στοίχημα έχει κιόλας μπει, απομένει να το κερδίσουμε!”

Η γιορτινή ατμόσφαιρα της ανόδου αναμένεται να ολοκληρωθεί στη Μυτιλήνη, λίαν συντόμως, όπου θα βρεθούν παίκτες, διοίκηση, παράγοντες και φίλοι που αγαπούν το βόλεϊ και τον αθλητισμό, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη επιτυχία του ΓΑΣ Λέσβου.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής στο φετινό του ξεκίνημα ως προπονητής εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όσους τον στήριξαν στην αφετηρία της πορεία του και δηλώνει: “Κερδίσαμε ένα στοίχημα, που ήταν η πολυπόθυτη άνοδος σε εθνική κατηγορία με υπομονή και σκληρή προπόνηση. Η νοοτροπία αλλάζει, η όρεξη μεγαλώνει όπως αυξάνονται οι απαιτήσεις της ομάδας για την επόμενη χρονία. Με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και την ανάπτυξη του αθλήματος στο ακριτικό νησί της Λέσβου, μέσα από τις υποδομές στις μικρές ηλικίες. Θέλουμε τη στήριξη της ομοσπονδίας αλλά προπάντων την υποστήριξη όλων των Μυτιληνιών και μη, στην ανάπτυξη του αθλήματος, που το έχει τόσο ανάγκη”.

Μετά τις γιορτές του Πάσχα ξεκινάνε από τους ιθύνοντες και το προπονητικό επιτελείο εντατικά οι συζητήσεις και ο ορθολογικός προγραμματισμός για τη νέα δύσκολη χρονιά, καθώς και η επιστροφή των αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους από τις διακοπές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey