Με Γιακουμή στο τιμόνι!

13/05/2011 - 19:56

Ο Σωκράτης Γιακουμής είναι και επισήμως, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο προπονητής του ΓΑΣ Λέσβου. Ο Μυτιληνιός πρώην αθλητής της Κερατέας, του Έσπερου Καλλιθέας, της Μεταμόρφωσης και νυν προπονητής, συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τους ιθύνοντες της ομάδας της Μυτιλήνης.

Ύστερα από τον απολογισμό της περσινής πετυχημένης χρονιάς, επετεύχθη συμφωνία για ακόμη ένα χρόνο συνεργασίας, αναλύοντας παράλληλα και κάνοντας ένα ορθολογικό προγραμματισμό και σχεδιασμό για τη  Β’ Εθνική κατηγορία, όπου θα συμμετάσχει η ομάδα του νησιού μας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής δήλωσε τα εξής: "Συμφωνήσαμε και πιάνουμε αμέσως δουλεία. Από σήμερα ξεκινάμε δυναμικά με όρεξη για τη νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΓΑΣ για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου, αλλά και τους αθλητές που με στήριξαν, θέτωντας νέους στόχους και φιλοδοξίες για τη νέα αθλητική χρονιά.

Άμεσα ξεκινάνε οι συζητήσεις για τις πρώτες μεταγραφές, στελεχώνοντας το σύλλογο με έμπειρους αθλητές. Ευελπιστώ στην υποστήριξη της Ομοσπονδίας και όλων των Μυτιληνιών, με στόχο να εδραιωθεί και να παραμείνει ο σύλλογος μας στις εθνικές κατηγορίες. Η αλλαγή νοοτροπίας, το αθλητικό πνεύμα, οι υποδομές, είναι από τους βασικούς μας στόχους, έτσι ώστε να αναπτύξουμε το βόλεϊ και να κερδίσουμε νέου φίλους, φιλάθλους και μαθητές».

Δηλώσεις έκανε και ο Αρχηγός του ΓΑΣ Λέσβου Σάββας Περτσελής: "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, γιατί μετά από 8 μήνες κοπιαστικής προπόνησης επιμονής και πειθαρχίας μέσα στο γήπεδο, οι κόποι μας ανταμείφτηκαν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε διοίκηση, προπονητή και βεβαίως σε όλους τους συμπαίκτες μου. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και είμαστε υποχρεωμένοι, εμείς οι αθλητές, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο για να εμφανιστεί ο ΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, η ομάδα μας, αντάξια των προσδοκιών και των απαιτήσεων της κατηγορίας. Τέλος, θέλω να αφιερώσω την άνοδο της ομάδας μας στη  Β’ Εθνική, σε όλους όσοι με στηρίζουν και με εμπιστεύονται για τις επιλογές μου μέσα στο γήπεδο."

Από τη πλευρά του, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Θεόδωρος Δουβαλέτας σημείωσε: “Συνεχίζει η ομάδα μας για 2η χρονιά με τον Μυτιληνιό προπονητή Σωκράτη Γιακουμή. Ήδη έχουν μπεί οι στόχοι για την καινούργια χρονιά και έχουν ξεκινήσει οι επαφές με αθλητές, ενώ αναμένονται και εκπλήξεις. Την Τρίτη (17/5) θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες διαρκείας με έντονο ενδιαφέρον. Έχουν γίνει επαφές με χορηγούς και σπόνσορες με ευνοϊκές προοπτικές. Ευελπιστούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί την περίοδο που έρχεται».

Εξάλλου, από την Τρίτη (17/5) εκδίδονται και επίσημα προς το κοινό οι κάρτες διαρκείας 2011-2012 του ΓΑΣ Λέσβου, με κεντρικό σύνθημα «Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί...», ενώ η γιορτινή ατμόσφαιρα της ανόδου θα κορυφωθεί την Πέμπτη (19/5) στις 22:30, στο Caldo Lounge Café-Bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης, στη "Βραδιά ΓΑΣ", όπου θα βρεθούν παίκτες, προπονητές, διοίκηση, παράγοντες και φίλοι που αγαπούν το volley και τον αθλητισμό, πανηγυρίζοντας την επιτυχία του νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey