Κεφάτη η βραδιά επινικίων του ΓΑΣ Λέσβου

20/05/2011 - 18:48

Πραγματοποιήθηκε χθες η "Βραδιά ΓΑΣ", με αφορμή την άνοδο της ομάδας βόλεϊ των ανδρών, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας. Η γιορτινή ατμόσφαιρα κορυφώθηκε στο "Caldo Lounge Café-Bar" στην Προκυμαία Μυτιλήνης, όπου βρέθηκαν παίκτες, προπονητές, διοίκηση, παράγοντες, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι που αγαπούν το βόλεϊ και τον αθλητισμό, πανηγυρίζοντας αυτή τη μεγάλη επιτυχία για το νησί της Λέσβου.

Ο Αγρινιώτης αθλητής και λίμπερο του ΓΑΣ Αθανάσιος Τσάτσος δήλωσε σχετικά με την επιτυχία του συλλόγου, αλλά και για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Το επίπεδο της κατηγορίας θα είναι αρκετά υψηλό. Τις βάσεις παρόλα αυτά τις βάλαμε πέρυσι ενώ φέτος και πάνω σ΄ αυτές θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ανέβουμε επίπεδο. Μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Οι στόχοι της διοίκησης, του προπονητή και των παιχτών είναι να παίξουμε ωραίο volley, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κερδίσουμε τους φιλάθλους του νησιού και συνεχώς να τους αυξάνουμε... Δε θα είμαστε περαστικοί απο την κατηγορία».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σάκης Τσάτσος την περσινή χρονιά ήταν και μέλος του προπονητικού επιτελείου, ως βοηθός προπονητή. Φέτος, συμφώνησε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο ρόλο του ως αθλητής, για να δίνει το καλύτερο του εαυτό και το 100% στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Εν τω μεταξύ, από την Τρίτη εκδόθηκαν και επίσημα προς το κοινό οι κάρτες διαρκείας 2011-2012 του ΓΑΣ Λέσβου, με κεντρικό σύνθημα «Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί...». Ο σύλλογος, αντιλαμβανόμενος τη δυσμενή οικονομική συγκυρία της χώρας αλλά και τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, προχώρησε στην έκδοση καρτών Βόλεϊ-ΓΑΣ, αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας των Μυτιληνιών φιλάθλων.

Τους ευχαριστεί θερμά και τους καλεί φέτος να συμμετάσχουν στη πορεία του ΓΑΣ Λέσβου, να στηρίξουν την ομάδα και να είναι παρόντες στο δρόμο για την εκ νέου επίτευξη των υψηλών της στόχων στο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey