Δύσκολη κλήρωση για τον ΓΑΣ Λέσβου

26/06/2011 - 11:30

Στο ΓΑΣ Λέσβου συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται στη Β' Εθνική, έχοντας ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με παίκτες που θα ενισχύσουν την προπσάθεια των πρωταθλητών Λέσβου. Εξάλλου η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει...

Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία προχώρησε στον καταρτισμό των ομίλων και ο ΓΑΣ Λέσβου τοποθετήθηκε στον Α', μαζί με δυνατές ομάδες που διαθέτουν ονόματα με βαριά ιστορία. Συγκεκριμένα, ο ΓΑΣ Λέσβου θα βρει στο δρόμο του τους: ΑΟΝ Αργυρούπολης, Εθνικός, ΓΣ Απόλλων, ΑΣ Ιωνικός, ΑΕΚ, ΓΣ Πανιώνιος, ΓΕ Ηρακλείου και ΣΦΠ Χανίων.

Πρόκειται για μια κλήρωσε, που δε... σκόρπισε χαμόγελα στο άκουσμά της, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο ΓΑΣ Λέσβου θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και θα ολοκληρωθεί στις 8 Μαΐου του 2012.

Αρωγός στην προσπάθεια του ΓΑΣ και χορηγός θα είναι η NEL LINES, που για άλλη μια φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη συμπαράσταση της στον αθλητισμό της Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey