Συμφώνησε ο Εξαδάκτυλος με ΓΑΣ Λέσβου

05/07/2011 - 09:15 Τελευταία τροποποίηση στις 05/07/2011 - 01:21

Ο έμπειρος αθλητής Μελέτης Εξαδάκτυλος θα είναι η πρώτη επίσημη μεταγραφή στο Γ.Α.Σ. Λέσβου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Ο Εξαδάκτυλος, που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία με την ομάδα του Μίλωνα, είναι γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου 1980 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία σε ΑΕΚ, Παγκράτι, Έσπερο, Κερατέα, Ίωνες κ.α. Ο αριστερόχερας αθλητής αγωνίζεται στην θέση του ακραίου ή εναλλακτικά του διαγωνίου. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή, η οποία αναμένεται να βοηθήσει πολύ στη λειτουργία της ομάδας στη Β' Εθνική κατηγορία.

Ο Μελέτης Εξαδάκτυλος σημείωσε για την συμφωνία του τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα βοηθήσω την ομάδα της Μυτιλήνης. Πιστεύω ότι ο προπονητής Σωκράτης Γιακουμής και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει από πέρσι μια σημαντική προσπάθεια για την ανάπτυξη του βόλεϊ στο νησί. Για τη χρονιά που έρχεται, προσωπικά θα καταβάλω τα μέγιστα, ώστε η νέα μου ομάδα να πετύχει το στόχο της και να τερματίσει στις πέντε πρώτες θέσεις του ομίλου, διεκδικώντας ότι καλύτερο.»

Παράλληλα ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται, οι μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ τη θέση του βοηθού προπονητή θα καλύψει ο Νικόλαος Μπουρούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey