Ανανέωσε ο Μελάς στο ΓΑΣ Λέσβου

19/08/2011 - 18:14 Τελευταία τροποποίηση στις 19/08/2011 - 18:24

Τη φανέλα του Γ.Α.Σ. Λέσβου θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο πολύπειρος αθλητής Σωτήρης Μελάς.

Ο Κομοτηναίος ακραίος αθλητής, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης και της Α1, μετά την επιτυχημένη χρονιά της ανόδου, ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο, βάζοντας μάλιστα υψηλούς στόχους, όπως την κατάληψη μιας εκ των πέντε πρώτων θέσεων της βαθμολογίας, που οδηγούν στο ανανεωμένο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, τη νέα περίοδο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την παραμονή του Μελά στο ρόστερ, σημειώνοντας: «Eίμαστε πολύ τυχεροί, που έχουμε έναν αθλητή σαν τον Σωτήρη στην ομάδα μας. Η εμπειρία του, οι ικανότητες και ο επαγγελματισμός του θα ανεβάσουν τον ΓΑΣ ψηλά».

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Μελάς τόνισε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πολύ χαρούμενος, που για μια ακόμη χρονιά αποτελώ μέλος της ομάδας του ΓΑΣ Λέσβου, ο οποίος επάξια ανέβηκε στη Β΄Εθνική κατηγορία.

Θα συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα αυτή προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται.

Ελπίζω τέλος, πως με ομαδική δουλειά, συνέπεια και οικογενειακό κλίμα, το νέο ταξίδι της ομάδας στη Β΄Εθνική κατηγορία θα έχει αίσιο τέλος».

Παράλληλα ο σχεδιασμός του ρόστερ συνεχίζεται και οι μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey