Φινάλε ΓΑΣ με Σωτήρη Κουτρουμπή!

30/08/2011 - 10:23 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2011 - 10:40

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του ΓΑΣ Λέσβου, που ανακοίνωσε την απόκτηση και του Σωτήρη Κουτρουμπή, του έμπειρου ακραίου παίκτη που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Αθήνων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από πολλές ομάδες εθνικών κατηγοριών, οπώς την Κηφισιά, τον Πανερυθραικό, την Κερατέα και τους Αμπελόκηπους.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την πραγματοποίηση της μεταγραφής ενός παίκτη που αγωνίζεται τόσο ως ακραίος, όσο και ως διαγώνιος, ο Γενικός Αρχηγός του ΓΑΣ Λέσβου Θόδωρος Δουβαλέτας τόνισε:

"Τελικά, καταφέραμε και πήραμε το ναι από τον Κουτρουμπή. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις θα τον έχουμε κοντά μας, πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μία ακόμη ηχηρή μεταγραφή για το σύλλογό μας και ένα ακόμα ισχυρό όπλο στα χέρια του προπονητή μας".

Αυτή η μεταγραφή ήταν η τελευταία εκτός νησιού, εκτός απροόπτου, καθώς η προθεσμία των μεταγραφών έληξε στις 25 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αποκτηθεί και ο Σωζόπουλος, από την ομάδα της Δραπετσώνας, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία αυτόν τον καιρό στη Μυτιλήνη.

Ο Σωτήριης Κουτρουμπής ως παίκτης πλέον του ΓΑΣ Λέσβου δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο δυναμικό της ομάδας της Μυτιλήνης και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη, με την οποία  με περιέβαλαν από την πρώτη στιγμή ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας, ώστε να πετύχουμε μαζί τους στόχους της φετινής χρονιάς που είναι να αναδείξουμε τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο νησί. Να έχουμε μια καλή αγωνιστική παρουσία, με υγεία που να συνοδευτεί από την άνοδο της ομάδας στην Α2".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey