Κόντρα στη μεγάλη ΑΕΚ ο ΓΑΣ!

02/12/2011 - 22:29 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2011 - 22:58

Πρόκληση αποτελεί για τον πρωταθλητή μας ΓΑΣ Λέσβου ο αυριανός αγώνας με την δυνατή και αήττητη μέχρι τώρα ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο ΓΑΣ που προέρχεται από ήττα στα Χανιά δεν έχει πλέον άλλη επιλογή και πρέπει να θυμηθεί το καλό πρώτο ημίχρονο που είχε κάνει την δεύτερη αγωνιστική με τον Πανιώνιο και να χτυπήσει στο ψαχνό την Αθηναϊκή ομάδα που αναμένεται να αγωνισθεί με όλα  τα βασικά της στελέχη.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα του ο Σωκράτης Γιακουμής περιμένοντας από τους παίκτες του  να αποδείξουν ότι είναι καλοί και αξιόλογοι και ότι στο πρωτάθλημα της Β εθνικής στο οποίο μετέχουν χρειάζονται νίκες ώστε να καταξιωθούν στο πανελλήνιο στερέωμα. Το αυριανό παιχνίδι θα αρχίσει στις 16.30 και αναμένεται αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει την ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση.

Ενω τω μεταξύ η αποστολή της ΑΕΚ έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολυάριθμους στο νησί φίλους της Ένωσης, οι οποίοι μάλιστα ξενάγησαν τους αθλητές της ομάδας και στα γραφεία του Συνδέσμου τους στη Μυτιλήνη. Μάλιστα παρά το ότι γηπεδούχους αύριο στο κλειστό είναι ο ΓΑΣ, μία ομάδα του νησιού μας, ο "δικέφαλος" αναμένεται να έχει θερμή υποστήριξη από τους Λέσβιους φιλάθλους του.


Τα άλλα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή και το πρόγραμμα είναι το εξής:

4η αγωνιστική
Ιωνικός-Χανιά
Εθνικός-Πανιώνιος
Γ.Ε Ηρακλείου-Αργυρούπολη
ΓΑΣ Λέσβου-ΑΕΚ
ρεπό Απόλλων Αθ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey