Ανασύνταξη δυνάμεων για ΓΑΣ Λέσβου

28/01/2012 - 12:51 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2012 - 13:07

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατά μία εβδομάδα, με την ολοκλήρωση του Α' Γ'ύρου, δίνει την ευκαιρία στον Σωκράτη Γιακουμή και τους παίκτες να πάρουν ανάσες, αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Εθνικό.

Ο ΓΑΣ Λέσβου δίνει τη μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, διαθέτοντας ένα πολύ καλό σύνολο και παρουσιάζοντας ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, μέχρι σήμερα, στο πρωτάθλημα παρά το γεγονός πως είναι ουσιαστικά νεοφώτιστος στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Γιακουμή αναγνωρίζουν πως δε θα έχουν εύκολο έργο, όμως έχουν αποείξει πως κοιτούν στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό είναι βέβαιο πως θα κάνουν και με τον Εθνικό, ο οποίος φιγουράρει άνετος στην 4η θέση της βαθμολογίας, μαζί με το υπόλοιπο αποκομμένο γκρουπ των πρωτοπόρων (Ιωνικός Ν.Φ., Χανιά και ΑΕΚ).

Οι πρωταθλητές Λέσβου προετοιμάζονται σκληρά και περιμένουν τη στήριξη του κόσμου, αφού είναι βέβαιο, πως ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό το ερχόμενο Σάββατο, θα τους δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στη συνέχεια έναντι των υπολοίπων διεκδικητών της σωτηρίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey