Νίκη παραμονής ψάχνει ο ΓΑΣ Λέσβου

04/02/2012 - 11:25

Ο ΓΑΣ Λέσβου είχε την ευκαιρία στη διακοπή του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής να πάρει ανάσες, αλλά και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο σημερινό ντέρμπι με αντίπαλο τον Εθνικό, που ξεκινά στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Αναμφίβολα, το έργο των παικτών του Σωκράτη Γιακουμή δε θα είναι εύκολο, αφού ο αντίπαλος είναι και ισχυρός και έμπειρος, ωστόσο και ο ΓΑΣ Λέσβου διαθέτει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, έχοντας παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο, μέχρι σήμερα, στο πρωτάθλημα.

Ο ΓΑΣ αναζητά τους βαθμούς που θα του δώσουν βαθιά ανάσα, απομακρύνοντάς τον από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας σε μια αγωνιστική περίοδο, που η αποφυγή του υποβιβασμού δε σημαίνει απλά σωτηρία, αλλά ουσιαστικά και... άνοδο. Ο Εθνικός φιγουράρει άνετος στην 4η θέση της βαθμολογίας, μαζί με το υπόλοιπο αποκομμένο γκρουπ των πρωτοπόρων (Ιωνικός Ν.Φ., Χανιά και ΑΕΚ) και θεωρητικά δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα χτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι τιμώντας την ιστορία του.

Οι πρωταθλητές Λέσβου περιμένουν τη στήριξη του κόσμου στο Κλειστό της Νεάπολης, που θα αποτελέσει τον έξτρα παίκτη στη μάχη για τη νίκη. Ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό, εξάλλου, θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στη συνέχεια έναντι των υπολοίπων διεκδικητών της σωτηρίας.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μόσχος και Χρηστίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey