Πρωταθλητής γυναικών ο Ιέρα Club Παγγεραγωτικός

13/03/2012 - 15:08 Τελευταία τροποποίηση στις 13/03/2012 - 19:42

Στην κορυφή για πέμπτη συνεχή χρονιά ανέβηκε ο Ιέρα Club Παγγεραγωτικός στο βόλεϊ γυναικών, κατακτώντας έναν ακόμα τίτλο και αποδεικνύοντας πως διαθέτει την καλύτερη ομάδα στο νησί.

Αήττητος και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε σετ, ο Ιέρα Club Παγγεραγωτικός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν εξ' αρχής φαβορί για το τρόπαιο, αφήνοντας πίσω του τον ΑΟ Μυτιλήνης, τον Παπάδο Γέρας και τον ΓΑΣ Λέσβου.

Την Κυριακή, το ματς που έκρινε το πρωτάθλημα διεξήχθη ανάμεσα σε ΑΟ Μυτιλήνης και Ιέρα Club Παγγεραγωτικό, με την ομάδα της Γέρας να κατακτά άνετα τη νίκη (3-0 σετ).

Πλέον, οι αθλήτριες του Ιέρα Club Παγγεραγωτικού θα μεταβούν στη Λήμνο στις 30 Μαρτίου, για να αντιμετωπίσουν τη νεοσύστατη ομάδα "Λήμνος Sports Club", που διαθέτει εξαιρετικό τεχνικό τιμ με προπονητή μια μεγάλη δόξα του ελληνικού βόλεϊ, τον Νίκο Σαμαρά ο οποίος κατοικεί πλέον μόνιμα στο νησί, που αποτελεί τη γενέτειρα της συζύγου του. Συνεργάτης του στον πάγκο θα είναι ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, Κώστας Νικηφορίδης, βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου για την Α2 κατηγορία των γυναικών. Όπως και πέρυσι, ο πρωταθλητής της Τοπικής Επιτροπής Βορειοανατολικού Αιγαίου θα κοντραριστεί με τις πρωταθλήτριες ομάδες των Δωδεκανήσων, της Χίου, της Σάμου και των Κυκλάδων, σε ένα όμιλο που χαρίζει ένα προνομιούχο εισιτήριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey