Κυπελλούχος Ελλάδας ο δικός μας Τέλης Σωτήρχος!

08/04/2012 - 20:02 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2012 - 20:15

Από χθες είναι Κυπελλούχος Ελλάδος και η παρουσία του σηματοδοτεί την αλλαγή των δεδομένων στην «αιώνια» κόντρα στο χώρο του γυναικείου Βόλει.

Ο Ολυμπιακός του δικού μας Τέλη Σωτήρχου, επικρατώντας με 3-2 σετ στην Πρέβεζα του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών, κατέκτησε χθες τον τίτλο, που είναι και ο πρώτος στην προπονητική καριέρα του Μυτιληνιού κόουτς!

Από χθες ο Τέλης Σωτήρχος και τα… κορίτσια του όπως γράφεται κατά κόρον από τις αθλητικές ιστοσελίδες και τις εφημερίδες, καταξιώνεται, καταξιώνοντας μαζί και την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, γνώρισε μαζί με τις αθλήτριές του την αποθέωση από 25.000 φίλους του Ολυμπιακού, στην ανάπαυλα του αγώνα ποδοσφαίρου με την Κέρκυρα, επιδεικνύοντας περήφανα το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Ο Τέλης Σωτήρχος μίλησε στο sportlesvos.gr δηλώνοντας υπερήφανος για τις αθλήτριές του και αφιερώνοντας σε όλους τους Λέσβιους φιλάθλους αλλά φυσικά και σε εκείνους του Ολυμπιακού, την κατάκτηση αυτού του Κυπέλλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω ότι οι κόποι μας έχουν αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και εύχομαι να φέρουμε κι άλλους τίτλους στον Ολυμπιακό», δήλωσε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας ο Μυτιληνιός προπονητής, ο οποίος όπως μας αποκάλυψε θα βρίσκεται στο νησί ο τελευταίο τριήμερο του Απριλίου για να δει τους συγγενείς του.

Εμείς απλά να θυμίσουμε πως ο κ. Σωτήρχος μιλώντας στην αρχή της σαιζόν για την χρονιά που ξεκινούσε, είχε προαναγγείλει στο sportlesvos.gr ουσιαστικά την αντεπίθεση του Ολυμπιακού στους τίτλους και από χθες δικαιώνεται…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey