Ανέλαβε και τους άνδρες του Θρύλου ο Σωτήρχος!

12/04/2012 - 10:47

Ο Τέλης Σωτήρχος θα αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, έως το τέλος της σεζόν, ύστερα από την αποχώρηση του Γιάννη Καλμαζίδη.

Έτσι άλλη μία μεγάλη πρόκληση είναι στα χέρια του σπουδαίου Μυτιληνιού τεχνικού, που πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο, αυτόν του Κυπέλλου με την ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικότερα όπως γράφει το «redplanet.gr», ύστερα από το "διαζύγιο" με τον Γιάννη Καλμαζίδη, ως υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού, έως το τέλος της σεζόν, στην ανδρική ομάδα των ερυθρολεύκων, θα αναλάβει ο Τέλης Σωτήρχος, ο οποίος είναι ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας των Πειραιωτών.

Ο Τέλης Σωτήρχος θα "ντεμπουτάρει" στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, για τις θέσεις "3-4", με τον χαμένο του "ζευγαριού", Ηρακλής - Παμβοχαϊκός (17/4).

Ο Μυτιληνιός τεχνικός θα παραμείνει, μόνο, για αυτά τα παιχνίδια έως το τέλος της σεζόν, βοηθώντας την ανδρική ομάδα (ως εσωτερική μεταγραφή), καθώς οι υποχρεώσεις του γυναικείου τμήματος ολοκληρώθηκαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey