Έναρξη ακαδημιών στον Παπάδο Γέρας

14/09/2012 - 14:48

Νέο δυναμικό ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει ο Παπάδος Γέρας στο τμήμα βόλεϊ, με υπεύθυνο προπονητή τον Σωκράτη Γιακουμή, τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στις ακαδημίες (αγόρια-κορίτσια).

Ο αθλητικός σύλλογος της Γέρας στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλήματος, παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει ο τόπος αλλά και το βόλεϊ στο νησί της Λέσβου.

Με βασικό σύνθημα «Έλα και εσύ στο μαγικό κόσμο του βόλεϊ» ο Παπάδος Γέρας καλεί τους μικρούς φίλους-μαθητές, σε αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, μαζί με τους γονείς τους στην ενεργή συμμετοχή τους στα τμήματα ανάπτυξης.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 έως τις 12 το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΕ Μυτιλήνης (Πρώην Υφαντήρια – Νυν Τεχνικά Επαγγελματικά Λύκεια). Η πρώτη συγκέντρωση - προπόνηση των τμημάτων των ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνού στο τηλέφωνο 6972260382, με τον υπεύθυνο προπονητή Σωκράτη Γιακουμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey