Βλέπει Β' Εθνική ο ΓΑΣ Λέσβου!

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα πραγματοποιήθηκαν στο τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Λέσβου, ο οποίος διεκδικεί τα τελευταία χρόνια την άνοδό του στις εθνικές κατηγορίες, χωρίς επιτυχία. Με νέα διοίκηση, καινούριους παίκτες και προπονητικό team, αλλά την ίδια και περισσότερη όρεξη για σκληρή δουλειά, ξεκινά τη χρονιά της η ομάδα της Μυτιλήνης, κάνοντας όνειρα για άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία.

Δικαιολογημένα, αφού με το νέο σύστημα ανόδου στη Β' εθνική, που θα ισχύσει από φέτος, προβιβάζεται απ' ευθείας η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια στα προκριματικά μπαράζ του ομίλου Αιγαίου, γεγονός που μοιράζει απλόχερα ελπίδες στο ΓΑΣ Λέσβου να εκπληρώσει ένα όνειρο πολλών χρόνων, εκπορσωπώντας το λεσβιακό βόλεϊ στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. 

Νέα άτομα, που θα στηρίξουν και θα πλαισιώσουν τη διοικητική προσπάθεια του ΓΑΣ Λέσβου, μπήκαν από φέτος στο ΔΣ. Με όρεξη για δουλειά οι Θ. Δουβαλέτας, Αλ. Βαμβακάς και Μ. Μαμάκος θα στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης του συλλόγου, με στόχο την επίτευξη των στόχων του.

Στον πάγκο θα καθίσει φετος το προπονητικό δίδυμο των Σ. Γιακουμή και Σ. Τσάτσου, που αποτελεούν έμπειρους παίκτες της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό του ΓΑΣ, πραγματοποιήθηκε ενίσχυση με παίκτες του τοπικού μας πρωταθλήματος, αλλά και μεταγραφές εκτός νησιού. Συγκεκριμένα, επέστρεψε στην ομάδα ο Σ. Μελάς, παίκτης με εμπειρία στην Α' Εθνική και αποκτήθηκαν οι Απ. Γλούφτσιος και Β. Καλογερογιάννη, από τον Πανιώνιο και το Ίλιον, αντίστοιχα. Η ομάδα απέκτησε βάθος στον πάγκο της με τις προσθήκες επίσης των Θ. Παπασταύρου, Μ. Κουκώνη και Στ. Τριανταφυλλίδη, που σε συνδυασμό με τον κορμό παικτών που διατηρήθηκε από πέρυσι, καθιστούν τον ΓΑΣ Λέσβου φαβορί για την άνοδο! 

Σε λίγες ημέρες ξεκινά και η προετοιμασία της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Βόλεϊ των Τεχνικών Λυκείων στα Υφαντήρια. 

Karekos728x90