Ώρα πρόκρισης για Ερμή Παμφίλων

18/04/2018 - 17:49 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2018 - 17:51

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Λέσβου και μάλιστα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, δίχως την παραμικρή ήττα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το τμήμα κορασίδων του Ερμή Παμφίλων επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του έναντι των αντιπάλων του εντός νησιού.

Στο πρόσφατο Final-4 ο Ερμής επικράτησε στον άτυπο τελικό του ΓΑΣ Λέσβου, έχοντας υπερκεράσει νωρίτερα τα εμπόδια τόσο του Παγγεραγωτικού όσο και του ΑΟ Μυτιλήνης. Ο τίτλος πανηγυρίστηκε δεόντως, ωστόσο πλέον το βλέμμα όλων στο σύλλογο των Παμφίλων στρέφεται στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Χίου, Φιλαθλητικό Όμιλο Καμποχώρων. Παιχνίδι, που θα κρίνει την ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει το βόρειο Αιγαίο στη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη συγκεκριμένη αναπτυξιακή κατηγορία.

Ο σημαντικός αγώνας, που έχει το χαρακτήρα ενός ακόμα τελικού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης. Η έναρξη του έχει προγραμματιστεί για τις 15:30, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά ο σύλλογος της Χίου κατά την επιστροφή του στο γειτονικό νησί.

Ο Ερμής Παμφίλων χρειάζεται την υποστήριξη όλων των φίλων του αθλήματος, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στη Νεάπολη, σπρώχνοντας τις αθλήτριες της Έρης Βογιατζή προς τη νίκη-πρόκριση στην Γ’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey