Κρίμα για Ερμή, δίκαια ο Νηρέας

28/04/2018 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 02/05/2018 - 14:03

Ο Ερμής Παμφίλων έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 γυναικών, αφού στο κρίσιμο ματς των μπαράζ ηττήθηκε από τον Νηρέα με 0-3 σετ, με την ομάδα των Καρδαμύλων να είναι εκείνη τελικά που εξασφάλισε το προνομιούχο εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα κριθεί εν τέλει η άνοδος, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Αναγέννησης Σάμου από την Τελχινίδα Ρόδου (1-3 σετ).

Αγωνιστικά, τίποτα δεν πήγε καλά για τον Ερμή που έχασε πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 12-25. Με όπλο του το δυνατό σέρβις  ο Νηρέας έβαλε πολύ δύσκολα στην υποδοχή της ομάδας των Παμφίλων  φτάνοντας και στην επικράτησή με 21-25 στο δεύτερο σετ. 

Έχοντας την ψυχολογία της στα ύψη, η πρωταθλήτρια ομάδα της Χίου έφτασε και στο 0-3, με επιμέρους σκορ 15-25, πανηγυρίζοντας έξαλλα την άνοδο στην Α2 επί λεσβιακού εδάφους.

Οπως αποδείχθηκε και οι τέσσερις νησιωτικές ομάδες ήταν ισοδύναμες. Όλοι κέρδισαν όλους, αλλά ο Νηρέας ήταν ο τελικός νικητής  αφού παρά την ήττα της πρεμιέρας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να πανηγυρίσει στο τέλος.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε πάντως με θετικό πρόσημο για τον Ερμή Παμφίλων, που είναι βέβαιο ότι θα βελτιωθεί μέσα από τα λάθη του και σύντομα, αν συνεχίσει έτσι, θα βρεθεί σε εθνική κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey