Τετραετία «αυτοκρατορίας» του Ερμή Παμφίλων!

27/03/2019 - 09:59 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2019 - 10:18

Τα σκήπτρα του διατήρησε και φέτος ο Ερμής Παμφίλων στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών της τοπικής επιτροπής Λέσβου, διευρύνοντας έτσι την "αυτοκρατορία" του στο νησί με τον τέταρτο διαδοχικό του τίτλο.

Μετά από μία σεζόν, κατά την οποία κυριάρχησε απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ο Ερμής Παμφίλων σήκωσε την Κυριακή και τυπικά το τρόπαιο, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς και μάλιστα με διαφορά από τον ΑΟ Μυτιλήνης που τέρματισε στη δεύτερη θέση με 29β. Τρίτη κατετάγη η Άθληση με 25β.

Στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής ο Ερμής νίκησε τον ΑΟ Μυτιλήνης με 3-1 σετ (25-22, 25-15, 25-27, 25-13) και πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του τίτλου, που του δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση στα μπαράζ ανόδου προς την Α2, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει όπως κάθε χρόνο τους πρωταθλητές των νησιών του Αιγαίου για μία θέση στην ανώτερη κατηγορία. 

Για τον Ερμή, που διαθέτει στις τάξεις του αξιόλογες αθλήτριες με εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού βόλεϊ, όπως η Έρη και η Μένη Βογιατζή, ο μεγάλος φετινός στόχος είναι η διεκδίκηση της ανόδου στην Α2, εκεί όπου η Λέσβος εκπροσωπήθηκε τελευταία φορά με τον Παγγεραγωτικό το 2015.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey