Στην Πάτρα τελικά θα κριθεί η άνοδος

23/04/2019 - 15:33

Στην έδρα της ΕΑΠ στην Πάτρα θα διεξαχθουν τελικά τα μπαράζ ανόδου προς την Α2 Κατηγορία του βόλεϊ γυναικών. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το Πάσχα, από 1-5 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι ο πρωταθλητής Λέσβου Ερμής Παμφίλων είχε ζητήσει από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης να φιλοξενηθεί η διοργάνωση στη Μυτιλήνη και μάλιστα είχε λάβει τη σύμφωνη γνώμη Δήμου και Περιφέρειας για την οικονομική τους στήριξη.

Ωστόσο, η ΕΟΠΕ αποφάσισε τα μπαράζ να γίνουν στην Πάτρα και ο αχαϊκός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση: «Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΕΑΠ θα διεξαχθούν οι αγώνες των μπαράζ ανόδου του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ για την Α2, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα της διοίκησης από την ΕΟΠΕ.

Τα παιχνίδια θα γίνουν στο κλειστό της ΕΑΠ και θα διεξαχθούν από την 1η ως 5 Μαΐου και εκτός από την Πατρινή ομάδα θα συμμετάσχουν η Αργυρόπουλη, οι Αμπελόκηποι, η ΓΕ Ηρακλείου και ο Ερμής Παμφίλων. Από τις 5 ομάδες οι 3 πρώτες θα πάρουν την άνοδο για την Α2.»

Οι άνθρωποι του Ερμή Παμφίλων έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου, ώστε να εξασφαλίσουν εισιτήρια, αφού λόγω των εορτών του Πάσχα η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey