Υπέρ - πρωταθλητής ο Iera Club Παγγεραγωτικός!

02/04/2012 - 12:06 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2012 - 14:46

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Iera Club Παγγεραγωτικού από τον υπερ-τελικό του Νομού Λέσβου στις γυναίκες, επικρατώντας του Λήμνος Sports Club με 0-3 σετ, κερδίζοντας έτσι και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία.

Η ομάδα της Γέρας, μπορεί να δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης λόγω των μεγάλων διαστάσεων του γηπέδου στο γειτονικό νησί, όμως στη συνέχεια και μετά την απαραίτητη προσαρμογή, μέτρησε η εμπειρία και οι αθλήτριες Στρατή Μυρογιάννη κατάφεραν να επιβληθούν και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο Iera Club Παγγεραγωτικός κέρδισε αγχωτικά το πρώτο σετ με 22-25, όμως στη συνέχεια πήρε το δεύτερο και το τρίτο πιο εύκολα, με 13-25 και 13-25, αντίστοιχα.

Οι κερκίδες ήταν κατάμεστες από φιλάθλους, που παρακολούθησαν για πρώτη φορά αγώνα που έκρινε τίτλο, αφού η ομάδα της Λήμνου ιδρύθηκε πριν λίγο καιρό κι αυτή ήταν η πρώτη της συμμετοχή στην κατηγορία.

Μετά το τέλος του ματς ακολούθησαν βραβεύσεις σε μια όμορφη εκδήλωση που είχαν διοργανώσει οι παράγοντες της Λήμνου, ενώ οι νικήτριες βγήκαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες με το κύπελλο στα χέρια, καταχειροκροτούμενες από το φιλόξενο κοινό της Λήμνου.

Πλέον ο Iera Club Παγγεραγωτικός προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου σε εθνική κατηγορία και έχει σχεδόν ένα μήνα στη διάθεσή του για να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες του και να παρουσιαστεί πανέτοιμος για το μεγάλο άλμα.

IERA CLUB ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ (Στρατής Μυρογιάννης): Αγγελική Βουβούλη, Ειρηάνα Μαυρογέννη, Χριστίνα Μπογιατζή, Λίνα Νούσια, Έφη Παπαδημητρίου, Ρούλα Κουκούτα, Μαρούσα Τσακογιάννη, Στέλλα Κυπριοτάκη, Γιώτα Στάμου, Έλενα Πούλη, Νατάσα Χατζηγιοβάννη, Λουκία Αξαρλή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey