Στη Χίο τα μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναίκων

05/05/2012 - 15:24 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2012 - 14:46

Στη Χίο θα διεξαχθεί τελικά από τις 16 έως τις 20 Μαΐου οι ειδικοί αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 του βόλεϊ γυναικών.

Ο πρωταθλητής Λέσβου Iera Club Παγγεραγωτικός, μια δεμένη ομάδα που δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις όμως ταλαιπωρείται από την έλλειψη αγώνων, καλείται να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Χίου Νηρέα Καρδαμύλων, ομάδα που λογίζεται ως φαβορί, τον πρωταθλητή Δωδεκανήσων ΡΣΦΠ Τελχινίς Ρόδου, τον πρωταθλητή Κυκλάδων Φοίνικα Σύρου και τον πρωταθλητή Σάμου/Ικαρίας Πολυκράτη Πυθαγορείου.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου, όμως η Τοπική Επιτροπή του αθλήματος επιθυμεί να μοιράσει τους αγώνες και στο Κλειστό στα Καμπόχωρα, μόνο που για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να διευθετηθούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες (προμήθεια κατάλληλου αγωνιστικού φιλέ).

Το χιώτικο φίλαθλο κοινό πάντως, είναι δεδομένο πως θα γεμίσει τις εξέδρες είτε του ενός είτε του άλλου γηπέδου, οπότε ο Iera Club Παγγεραγωτικός θα έχει ένα επιπλέον εμπόδιο να υπερκεράσει ώστε να εξασφαλίσει την πρωτιά και την άνοδο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε ότι αφορά το αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών, με τη συμμετοχή του πρωταθλητή ΑΟ Μυτιλήνης, αυτό αναμένεται να διεξαχθεί στη Μυτιλήνη, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης και απλώς απομένει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey