Αναχωρεί για Χίο ο Iera Club Παγγεραγωτικός

15/05/2012 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2012 - 14:45

Για τη γειτονική Χίο αναχωρεί το απόγευμα ο Iera Club Παγγεραγωτικός, ώστε να συμμετάσχει στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία των γυναικών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου και οι πρωταθλήτριες Λέσβου θα βρουν στο δρόμο τους τον πρωταθλητή Δωδεκανήσων ΡΣΦΠ Τελχινίς Ρόδου, τον πρωταθλητή Κυκλάδων Φοίνικα Σύρου, τον πρωταθλητή Σάμου/Ικαρίας Πολυκράτη Πυθαγορείου και τον οικοδεσπότη πρωταθλητή Χίου Νηρέα Καρδαμύλων, ομάδα που λογίζεται ως το μεγάλο φαβορί.

Την αποστολή του Iera Club Παγγεραγωτικός συνοδεύει στη Χίο ο Σάββας Περτσελλής, που θα αναλάβει και χρέη προπονητή, αφού ο Στρατής Μυρογιάννης έμεινε αναγκαστικά στη Μυτιλήνης ώστε να δώσει το παρόν στους αντίστοιχους αγώνες των ανδρών, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον πρωταθλητή ΑΟΜ.

Η ομάδα της Γέρας ταξιδεύει στη Χίο με 14 αθλήτριες στο ρόστερ της, που είναι αποφασισμένες να τα παίξουν όλα για όλα, ώστε να πετύχουν το στόχο και να κερδίσουν την άνοδο, επιστρέφοντας θριαμβεύτριες στη Μυτιλήνη.

Η αποστολή του Παγγεραγωτικού αποτελείται από τις: Αγγελικλη Βουβούλη, Ειρηάνα Μαυρογέννη, Χριστίνα Μπογιατζή, Λίνα Νούσια, Έφη Παπαδημητρίου, Ρούλα Κουκούτα, Μαρούσα Τσακογιάννη, Στέλλα Κυπριοτάκη, Έλενα Πούλη, Νατάσα Χατζηγιοβάννη, Λουκία Αξαρλή, Νάντια Κατσιάνου, Ευγενία Ξυνέλλη και Νάντια Ζουμπούλογλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey