Αναβολή για τη Δευτέρα με Ηρακλή Κηφισιάς
- SportLesvos
- Κατηγορία Βόλεϊ | Γυναίκες | Olive Press Παγγεραγωτικός
Ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας βόλεϊ ανάμεσα σε Olive Press Παγγεραγωτικό και Ηρακλή Κηφισιάς, μετατέθηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας και θα πραγματοποιηθεί τελικώς στην Αθήνα (16/3, 15:00).
Ο Ηρακλής Κηφισιάς ήρθε σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία, ζητώντας αναβολή του αγώνα για συγκοινωνιακούς λόγους και έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη του Παγγεραγωτικού αποφασίστηκε ο αγώνας να διεξαχθεί στην Αθήνα αντί στη Μυτιλήνη.
Η ομάδα της Λέσβου δίνει έτσι κι αλλιώς αγώνα το Σάββατο στην έδρα του Ιωνικού, ενώ ο Ηρακλής Κηφισιάς παίζει με τη Θέτιδα Βούλας την Κυριακή. Η αποστολή του Παγγεραγωτικού θα έμενε στην Αθήνα ως τη Δευτέρα το βράδυ, όταν και θα έμπαινε στο πλοίο για να επιστρέψει στη βάση της, οπότε θεωρήθηκε σκόπιμο να μην πάει το αγωνιστικό πρόγραμμα πίσω και να παίξουν το εξ' αναβολής ματς τη Δευτέρα.