Για μια θέση στην Εθνική οι Ελευθεριάδου και Ασλάνογλου

06/07/2021 - 19:17 Τελευταία τροποποίηση στις 06/07/2021 - 19:37

Μια θέση στην Εθνική ομάδα της χώρας μας θα διεκδικήσουν οι αθλητές της Άθλησης Ευρυδίκη Ελευθεριάδου και ο Δημήτρης Ασλάνογλου έπειτα από τκν πρόσκληση που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία των παγκορασίδων και Παμπαίδων αντίστοιχα.

Οι δύο αθλητές αγωνίζονται με τα χρώματα της Άθλησης η οποία εξέδωσε συγχαρητήριες ανακοινώσεις. Αναλυτικά: 

"Το ΔΣ της Άθλησης, έχει τη χαρά να συγχαρεί την Ευρυδίκη Ελευθεριάδου, για την κλήση της στην προετοιμασία της προ - Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων Volley και να λάβει μέρος στην τελική επιλογή των αθλητριών που θα διεξαχθεί στο Μουζάκι Καρδίτσας, από 11 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενη για την εξέλιξη της Ευρυδίκης και είμαστε πεπεισμένοι, ότι θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, για μια θέση στην Εθνική ομάδα, γεγονός που το αξίζει με το παραπάνω, σαν αθλήτρια αλλά και σαν ήθος, χαρακτήρα. Ευρυδίκη μας, η Άθληση θα ναι πάντα δίπλα σου. Πολλά συγχαρητήρια, στο προπονητή της Σάββα Περτσελή, για την εξέλιξη, τη μεθοδικότητα, τη πολύ δουλεία και τη συνολική εικόνα της Ευρυδίκης, με αποτέλεσμα να είναι μέσα στα 30 καλύτερα κορίτσια, από όλη την Ελλάδα στην ηλικία της.

Επίσης, το ΔΣ της Άθλησης, συγχαίρει τον Δημήτριο Ασλάνογλου, για την κλήση του στην προετοιμασία της προ - Εθνικής ομάδας, Παμπαίδων Volley που θα διεξαχθεί από 11 Ιουλίου έως 05 Αυγούστου στην Αμαλιάδα. Μαζί με την Ευρυδίκη, θα μας εκπροσωπήσουν στις επιλογές της Εθνικής ομάδας καθώς επίσης ο Δημήτρης γίνεται ο επόμενος αθλητής μετά το 2014 που είχε κληθεί ο Στρατής Βογιατζής του Ερμή Παμφίλων στα κλιμάκια εθνικής ομάδας από το νησί της Λέσβου.

Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του και πάντα θα καμαρώνουμε για την εξέλιξη τους καθώς μέσα από τα παιδιά γίνεται γνωστή η Άθληση και τον τρόπο δουλειάς της. Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και ο σύλλογος θα ναι πάντα δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Σίγουρα μια θέση στην Εθνική ομάδα σου αξίζει και με πολύ δουλειά θα την κατακτήσεις και θα μας κάνεις ακόμα περισσότερο περήφανους. Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή του, Σάκη Τσάτσο, για την εξέλιξη όλων των αγοριών και την σκληρή δουλειά και ευχόμαστε στο μέλλον, να έχουμε τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές παντοτινή υγεία και καλή επιτυχία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey