Άντιο Βέροια, καλώς να έρθεις Πλατανιά!

25/11/2014 - 14:22 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:21


Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά ξανά το ερχόμενο σαββατοκύριακο, όμως η απόφαση της διοργανώτριας αρχής είναι η αγωνιστική δράση να συνεχίσει, προσπερνώντας τη χαμένη 11η Αγωνιστική που δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα λόγω της αναβολής.

Έτσι, οι ομάδες προετοιμάζονται πλέον για άλλους αντιπάλους, αφού στο προσκήνιο έρχονται πλέον τα ματς της 12ης Αγωνιστικής. Πρακτικά, η ΑΕΛΚ αντιμετωπίζει τον Πλατανιά, αντί της Βέροιας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι.

Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Ραούλ Γιορέντε και Ντάνιελ Αντέτζο, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και συμμετέχουν πλέον στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Αμφίβολοι, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, θεωρούνται οι Κύπρου και Γιώργου.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έβγαλε σε κυκλοφορία από σήμερα τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ομάδα των Χανίων, τα οποία τιμώνται προς 15€ (απλό) και 25€ (VIP). Η προπώλησή τους γίνεται από τα γραφεία της καλλονιάτικης ΠΑΕ, καθημερινά 09:00-17:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey