Μουδιασμένη, αλλά δεν τρώει γκολ!

29/11/2014 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:13


Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΑΕΛΚ και Πλατανιάς, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 12ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League, το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Η ομάδα της Καλλονής δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο 45λεπτο, δείχνοντας εμφανώς επηρεασμένη από την πολυήμερη διακοπή, έχοντας χάσει τον καλό της αγωνιστικό ρυθμό. Ο Πλατανιάς, με δύναμη και ταχύτητα στο παιχνίδι του, θα μπορούσε να έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Χογκ έδειξε τα αντανακλαστικά του, ενώ είχε και την τύχη με το μέρος του σε ορισμένες περιπτώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα, πιέζοντας ψηλά τους παίκτες της ΑΕΛΚ, που είχαν πρόβλημα στο να βγάλουν σωστά την μπάλα από την άμυνα. Η πρώτη καλή στιγμή πάντως ανήκε στην ΑΕΛΚ, όταν ο Λεοζίνιο έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια στο 8ο λεπτό από τα δεξιά, σεντράροντας στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, εκεί όπου ο Τσίμο Ναβάρο με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Πλατανιάς απάντησε με μια εξαιρετική ευκαιρία, στο 28ο λεπτό, όταν ο Γκόμες εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου βρέθηκε αμαρκάριστος ο Μπανανά, πιάνοντας καρφωτή κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Χογκ. Μια φάση, στην οποία φέρει ευθύνη ο Βαλιός, που έχασε εντελώς το μαρκάρισμα, μια από τις περιπτώσεις που η αμυντική συγκέντρωση των παικτών της ΑΕΛΚ έδειξε να έχει χαθεί εντελώς.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ ήταν εμφανώς καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, βρίσκοντας τα πατήματά της όσο περνούσε η ώρα και χάνοντας μάλιστα μια πολύ καλή ευκαιρία σε σουτ του Ναβάρο, το οποίο μπλόκαρε ο Ολίμπα. Η συνέχεια ωστόσο βρήκε τον Ματζουράκη να κάνει αναγκαστική αλλαγή, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Χουάνμα, με τον Καμαρά που πέρασε στο ματς να γίνεται αμέσως πρωταγωνιστής της κορυφαίας ευκαιρίας των Καλλονιατών στο παιχνίδι. Έπειτα από κόρνερ του Λεοζίνιο στο πρώτο δοκάρι, ο Αντέτζο έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, ο Καμάρά πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, όμως υπό την πίεση του Κουλιμπαλί, δεν τη βρήκε "γεμάτα" με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στην αγκαλιά του Ολίμπα, που μπλόκαρε σταθερά.

Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Πλατανιάς έδειχνε να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο και αυτή την εξέλιξη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Γιάννης Ματζουράκης, περνώντας και τον Αγρίτη στο ματς αντί του Νίκου Καλτσά, ενισχύοντας την επίθεσή του. Ένα σουτ του Λεοζίνιο στο 74' μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Την ίδια τύχη είχε και μια προσπάθεια του Αγρίτη, έξι λεπτά αργότερα. Ωστόσο, παρά την πίεση της ΑΕΛΚ, το 0-0 δεν άλλαξε και έτσι οι Καλλονιάτες υποχρεώθηκαν σε μια δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στον "Ταρλά", διατηρώντας πάντως το μηδέν παθητικό στη Μυτιλήνη.

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Ναβάρο (72' Στεβάνοβιτς), Καλτσάς (64' Αγρίτης), Κεϊτά, Πιπίνης, Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουάνμα (52' Καμαρά)

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί (80' Μαχαμάτ), Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Τσουράκης, Μπεριάν (60' Αποστολόπουλος), Ζιλβάν, Τόρες (72 Ναζλίδης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey