Η ΘΥΡΑ 7 Μυτιλήνης κατά της "πολιτικής" της ΑΕΛΚ

07/12/2014 - 17:50 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 21:28


Την έντονη διαμαρτυρία τους για το γεγονός πως ουσιαστικά αποκλείονται από το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στην επερχόμενη αναμέτρηση της Καλλονής με τον Ολυμπιακό, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι «ερυθρόλευκοι» οργανωμένοι φίλαθλοι του Συνδέσμου Φιλάθλων της Μυτιλήνης, ζητώντας από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ την άμεση αλλαγή της πολιτικής της, ως προς τη διάθεση των εισιτηρίων του πολύ σημαντικού αγώνα για τους φιλάθλους της Λέσβου, στις 20 Δεκεμβρίου.

Η πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να διαθέσει τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό ως «πακέτο» ουσιαστικά με τα εισιτήρια του αγώνα που προηγείται με τον Παναιτωλικό, είναι κάτι που εξόργισε τους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού στη Λέσβο, όπως και το γεγονός πως η τιμή του φτάνει στα 30 ευρώ… Σχολιάζοντας καυστικά ως «κουτοπόνηρη και επαρχιώτικη» την τακτική της ΠΑΕ ΑΕΛΚ ως προς τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, η «Θύρα 7 Μυτιλήνης», καλεί τη διοίκηση της Καλλονής σε άμεση άρση της απόφασής της έτσι όπως δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην επίσημη ιστοσελίδα της, με την προτροπή να μην διαχωρίζει τους φιλάθλους σε «πατρίκιους και πληβείους»…


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Με έκπληξη και οργή διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ το Σάββατο 6/12/2014 η οποία αναφερόταν στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 20/12/2014.

Μια ανακοίνωση μνημείο εμπάθειας και επαρχιώτικης κουτοπονηριάς ανάξια ομάδας Α΄ Εθνικής. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό η τιμή του εισιτηρίου ήταν 20 ευρώ και ο τρόπος διάθεσης ήταν επιπέδου ερασιτεχνικού-όποιος πήγαινε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ έπαιρνε όσα εισιτήρια ήθελε(κάτι που στηλίτευσαν οι τοπικές εφημερίδες) χώρια που νεόκοπος παράγοντας ή προσκείμενος στην ομάδα της Καλλονής φίλα προσκείμενος στον Παναθηναϊκό πήρε μπλοκ και μοίραζε εισιτήρια στην Γέρα σε όποιον ήθελε.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό πέραν ότι η τιμή του απλού εισιτηρίου αντί 20 είναι 30 ευρώ, στην πράξη σε υποχρεώνει να πάρεις και εισιτήριο 15 ευρώ για το ματς με τον Παναιτωλικό, ανεβάζοντας το κόστος σε 45 ευρώ. Ξέροντας ότι το γήπεδο έχει 2.850 εισιτήρια και αν εξαιρέσεις τα διαρκείας και τις προσκλήσεις ,τα προς διάθεση εισιτήρια δεν θα ξεπερνούν τα 2.100. Πρακτικά λοιπόν κανείς φίλαθλος δεν θα μπορεί στις 15/12/2014 να προμηθευτεί εισιτήριο μόνο για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μία πρακτική που όμοια της δεν υπάρχει στην Α Εθνική, αποδεικνύοντας ότι η ΠΑΕ ΑΕΛΚ μάλλον δεν ξέρει ότι το ματς δεν είναι Καλλονή-Ανεμώτια. Υπήρχαν παλαιότερα στην Α Εθνική περιπτώσεις ακριβού εισιτηρίου όπως σε ματς Ξάνθης-Ολυμπιακού στην τιμή των 50 ευρώ ,αλλά τότε ο Ολυμπιακός είχε πάρει επίσημα εισιτήρια σε ξεχωριστή κερκίδα, και όχι όπως τώρα που δεν θα πάρει εισιτήρια η φιλοξενούμενη ομάδα .Επίσης υπήρχαν περιπτώσεις προτεραιότητας εισιτηρίου πριν από ντέρμπυ αλλά σε γήπεδα 20.000 και πλέον οπαδών και όχι σε γήπεδο με 2.850 θέσεις μόνο.
Ζητάμε το αυτονόητο, να καταργηθεί η προτεραιότητα της αγοράς εισιτηρίου στο ματς με τον Παναιτωλικό ως προϋπόθεση (πρακτικά λόγω της μικρής χωρητικότητας ) στο να πάρεις εισιτήριο για το ματς με τον Ολυμπιακό και επίσης η τιμή του απλού εισιτηρίου να πάει στα 20 ευρώ όπως ήταν και με τον Παναθηναϊκό. Αλλιώς η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ προσβάλει όλους τους Λέσβιους φιλάθλους του Ολυμπιακού(οι οποίοι τόσο καιρό όπως και πολλοί άλλοι υποστήριζαν την Καλλονή με την παρουσία τους στο γήπεδο).

Ειδάλλως συνιστούμε : ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΕΣΒΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΡΛΑ.
Κύριοι της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ , πάρτε τώρα πίσω αυτήν την παράλογη και μεροληπτική σας απόφαση. Μην χωρίζετε τους Λέσβιους φιλάθλους σε πληβείους και πατρίκιους. Θα το βρείτε μπροστά σας.
ΘΥΡΑ 7 ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey