"Τσίμπησε" κι άλλο βαθμό!

10/01/2015 - 18:27 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2015 - 17:01

Άλλον έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Καλλονή και μάλιστα σε μία ακόμη δύσκολη έδρα και με τη συνδρομή της τύχης και την ικανότητα του εντυπωσιακού φέτος Χογκ, σταμάτησε και τη Βέροια. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, μπορεί να έμεινε συνολικά για όγδοο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, ωστόσο έδειξε πως έχει και αίσθημα αυτοσυντήρησης αλλά και τα φόντα να γυρίσει την κατάσταση υπέρ της, όταν θα επιστρέψουν πια και οι Λεοζίνιο και Μανούσος.

Το παιχνίδι στη Βέροια είχε ξέφρενο ρυθμό στα πρώτα 20 λεπτά, μέσα στα οποία κρίθηκε ουσιαστικά και η έκβαση του αγώνα. Η Βέροια που μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι, σημάδεψε μόλις στο 6΄ το οριζόντιο δοκάρι της Καλλονής με φοβερό σουτ στην κίνηση του Μπατιόν και δύο λεπτά αργότερα, εκμεταλλευόμενη και ένα γλίστρημα του Κεϊτά, ο Μπεν έβγαλε τη σέντρα στον αμαρκάριστο Καλτσά και ο τελευταίος από κοντά έκανε το 1-0. Η Καλλονή αντέδρασε ωστόσο άμεσα και στο 15΄ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Χουάνμα απέκρουσε με τα πόδια ο Βέρτζος. Ότι δεν κατάφερε όμως σε αυτή τη φάση ο Ισπανός, το πέτυχε ένα μόλις λεπτό αργότερα, όταν ο Μίνγκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Χουάνμα με δυνατό σουτ αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, απέκτησε ξανά ενδιαφέρον στην επανάληψη. Εκεί όπου η Βέροια πίεσε ασφυκτικά την Καλλονή αναγκάζοντάς την σε παθητικό ρόλο. Ο Καλτσάς στο 47΄ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση για να φτάσουμε στο 64΄ και στη φάση του αγώνα. Όπου ο Μπεν άδειασε εντυπωσιακά τον Βαλιό και στο σουτ που εξαπέλυσε, ο Χογκ πραγματοποίησε ενδεχομένως την απόκρουση της χρονιάς, κρατώντας το πολύτιμο 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Καλτσάς σούταρε δυνατά και έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στο δοκάρι της Καλλονής και στη συνέχεια της φάσης ο Μπαργκάν έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Η Καλλονή αμύνθηκε υπέρ βωμών και εστιών στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού, η Βέροια έχασε κι άλλη ευκαιρία με τον Μπεν στο και στις καθυστερήσεις ο Μαλόν αστόχησε για μία ακόμη φορά, δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια στην ομάδα της Λέσβου. Η οποία δεν έχει την πολυτέλεια να σκεφτεί πολύ το τι έκανε στην Ημαθία, καθώς την Τετάρτη την περιμένει στον Ταρλά, το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ…

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΒΕΡΟΙΑ (Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν (63' Άρσε), Καλτσάς, Παυλίδης (72' Κάμπορα), Μπαργκάν (81' Γεωργιάδης), Μπεν.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Χωριανόπουλος (82'), Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μίνγκας (73' Καμαρά), Χουάνμα (84' Μπαρέρα).
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey