Στέλνει τον Αμπντούλ στη... Γέρα!

24/01/2015 - 20:29

Από το τοπικό των Κυκλάδων, ντεμπούτο στη Super League κόντρα στον Ολυμπιακό και τώρα... επιστροφή στο τοπικό, αυτή της φορά της Λέσβου! Μπερδευτήκατε; Κι όμως, αυτή είναι η διαδρομή που καλείται να ακολουθήσει ο Αμπνοτύλ Ραζάκ της ΑΕΛΚ!

Ο 25χρονος Γκανέζος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΑΟ Σύρου, έχοντας πείσει τον Γιάννη Ματζουράκη για την αξία του, ακολουθώντας μάλιστα το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ιταλία. Ζώντας το όνειρο της συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία, ο Αμπντούλ περίμενε καρτερικά την ευκαιρία του. Η παρθενική του συμμετοχή έμελλε να γίνει απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος στον "Ταρλά". Όμως η απόφαση της διοίκησης να αποκτήσει τον Ζόρντι Ρόχας, δημιούργησε... συνωστισμό στη μεσαία γραμμή.

Αποτέλεσμα ήταν η διοίκηση της καλλονιάτικης ΠΑΕ να αποφασίσει να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Όσοι περίμεναν ότι αυτό θα γινόταν σε κάποια ομάδα της Football League ή της Γ' Εθνικής, γελάστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο Αμπντούλ Ραζάκ θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα στην Αναγέννηση Γέρας του Γιάννη Μανούσου, ενισχύοντας τις προσπάθειές της στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπου βασικός της αντίπαλος είναι ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής. Θα αποτελέσει έτσι τον πρώτο αμιγώς Αφρικανό ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Λέσβου, αλλά όχι και τον μοναδικό αφού από 1η Φεβρουαρίου αποκτά δικαίωμα συμμετοχής με τον Ερμή Παμφίλων και ο επίσης Γκανέζος Άνταμ!

Ο Αμπντούλ Ραζάκ πραγματοποίησε ήδη τις πρώτες του προπονήσεις στο Γήπεδο του Παπάδου και απομένουν πλέον τα τυπικά για τη μετακίνησή του από την ΑΕΛΚ, μεταγραφή που αναμφίβολα θα δυναμώσει την Αναγέννηση Γέρας, η οποία πρόσθεσε πρόσφατα στη γραμμή κρούσης της και τον Βαγγέλη Σεραφίγγο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey