Και του... χρόνου με "Πετρογκόλ"

08/03/2015 - 17:10 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2015 - 17:19

Με το αγαπημένο της 1-0 και χάρη στην κλάση του Αντώνη Πετρόπουλου που με δικά του τέρματα έχει υπογράψει δύο καθοριστικά «τρίποντα» παραμονής για την Καλλονή, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου λύγισε στον παγωμένο Ταρλά και τον Πανιώνιο και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα για τη νέα χρονιά. Καθώς η Καλλονή ανέκτησε διαφορά οκτώ βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον μόνο με αυτοκτονία δεν θα ανανεώσει τη συμμετοχή της στα μεγάλα σαλόνια.

Το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, έμοιαζε σε πολλά με το τελευταίο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα που διεξήχθη στον Ταρλά, με την Καλλονή να καταφέρνει να περάσει αλώβητη τα καλά διαστήματα των φιλοξενουμένων από τις χαμένες ευκαιρίες τους και να «δαγκώνει» θανάσιμα με τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο οποίος στο 78΄ αξιοποίησε εκπληκτική ατομική ενέργεια του Λεοζίνιο στο χώρο του κέντρου και σέντρα του Μίνγκα από τα δεξιά και ο Πετρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία άμυνας και τερματοφύλακα του Πανιωνίου, κάνοντας με κοντινή προβολή το 1-0!

Καθοριστικός στη νίκη της Καλλονής βέβαια απεδείχθη και ο Λεοζίνιο που αντικατέστησε τον Μανούσο στις αρχές του δευτέρου μέρους και με τις εμπνεύσεις του, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του «Ιστορικού». Διακρίθηκαν ακόμα ο Σάββας Τσαμπούρης στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Καλτσάς στο χώρο του κέντρου. Αξιοσημείωτο για μία ακόμη φορά και το κοουτσάρισμα του Βαγγέλη Βλάχου, που στο δεύτερο μέρος τόλμησε να «πειράξει» την ομάδα του, δίνοντάς της πιο επιθετική μορφή, τη στιγμή που φαινόταν πως το παιχνίδι οδηγούνταν εύκολα ή δύσκολα προς την ισοπαλία.

Έτσι ο έμπειρος τεχνικός, τόλμησε και έριξε στο παιχνίδι τον Στεφάνοβιτς αντί του Μαρσέλο στις αρχές του δευτέρου μέρους και συνολικά… δικαιώθηκε για τις επιλογές του αλλά και για το ροτέισόν του. Μπακασέτας και Γιάννου στο πρώτο μέρος, έχασαν ευκαιρίες από εκείνους που δεν χάνονται για τον Πανιώνιο, αλλά στο δεύτερο μέρος παρά την είσοδο των Κολοβού και Ιμπαγάσα, δεν κατάφερε να βγάλει αντίστοιχες κλασσικές ευκαιρίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey