Το «μαγικό» 1-0 της παραμονής [pics]

10/03/2015 - 13:26 Τελευταία τροποποίηση στις 10/03/2015 - 14:50

Το 1-0 δεν είναι κανένα τυχαίο σκορ για την Καλλονή. Είναι για την ακρίβεια το αγαπημένο αποτέλεσμα του Ταρλά και έχει δώσει τις νίκες που κάνουν μέχρι στιγμής τη διαφορά στην Καλλονή, που της δίνουν και το δικαίωμα να βρίσκεται μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Χαρακτηριστικά η Καλλονή έχει κερδίσει πέντε φορές από τις συνολικά οκτώ σε όλο το πρωτάθλημα με αυτό το σκορ. Μάλιστα τρεις από αυτές, τις έχει πάρει με τον Βαγγέλη Βλάχο στον πάγκο της… Κοινός παρανομαστής όλων αυτών των αγώνων; Το ότι η Καλλονή δεν ήταν απαραίτητα καλύτερα στα παιχνίδια, αλλά στο τέλος έστελνε με σκυμμένα κεφάλια τους αντιπάλους της για τα αποδυτήρια. Την πρώτη φορά που η ΑΕΛΚ κέρδισε φέτος με 1-0, ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επόμενο «τρίποντο», με αυτό το σκορ, ήταν κόντρα στην Κέρκυρα και μάλιστα με παίκτη λιγότερο για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Για να φτάσουμε στο δεύτερο γύρο και στην εποχή Βλάχου, όπου οι Καλλονιάτες κέρδισαν τον Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Τσαμπούρη και τους ΠΑΣ Γιάννενα, Πανιώνιο με γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου! Που σημαίνει πρακτικά 15 βαθμοί στην κόψη του ξυραφιού. Κάπως έτσι λοιπόν, η ομάδα του Λεκανοπεδίου έδειξε χαρακτήρα στη σεζόν, καταφέρνοντας να μη συζητά με μεγάλο προβληματισμό πλέον, την υπόθεση παραμονής της.

ΑΕΛΚ - Κέρκυρα 1-0

ΑΕΛΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0

ΑΕΛΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΑΕΛΚ - Πανιώνιος 1-0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey