Τρεις φανέλες για πολύ καλό σκοπό!

15/04/2015 - 14:33

Μια ακόμα αξιέπαινη πρωτοβουλία πήραν εδώ και λίγες ημέρες τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ. Μετά από εκείνη των Αγρίτη και Κριπιντίρη πριν λίγους μήνες, αυτή τη φορά ο "Κρίπι", ο Μανούσος και ο Πετρόπουλος δώρισαν τις φανέλες που φόρεσαν στον αγώνα Πλατανιάς - ΑΕΛΚ (1-0), ώστε να δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Φανέλες, που έχουν έτσι μεγαλύτερη συλλεκτική αξία.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές "ποντάρουν" πολλά στην αναγνωρισιμότητα, αλλά και στην αγάπη που τρέφει ο κόσμος προς το πρόσωπό τους, στηρίζοντας με αυτή τους την προσπάθεια δύο σπουδαία ιδρύματα. Όσα χρήματα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις Κριπιντίρη και Πετρόπουλου, θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ", ενώ εκείνα από τη φανέλα του Μανούσου, που ήταν και αρχηγός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα διατεθούν στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοπρασίες λήγουν στις 22:00 της Παρασκευής 17 Απριλίου. Επομένως, προλαβαίνετε όλοι να καταθέσετε διαδικτυακά τις προσφορές σας! Η σπουδαία αυτή προσπάθεια αποτελεί μέρος του Charityidols.gr, μιας κοινότητας δηλαδή που δημιουργήθηκε από μια παρέα, η οποία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημείωμά της, "πάσχει" από δυσανεξία στις κοινωνικές ανισότητες! Πρόκειται για μια δράση, που δημιουργήθηκε διαμέσου της οικονομικής κρίσης, η οποία ανέδειξε πολλές από τις αδυναμίες του ελληνικού κράτους πρόνοιας. Με κίνητρο λοιπόν την κοινωνική ευαισθησία και εφαρμόζοντας τις αρχές της αλληλεγγύης, μια παρέα φίλων πρωτοτύπησε, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και να στηρίξει ιδρύματα που παράγουν κοινωνικό έργο. Μέχρι στιγμής μάλιστα έχουν συγκεντρωθεί από δημοπρασίες τέτοιου είδους περισσότερα από 17.000€!

Πολλά μπράβο από όλους μας στο "SL" και στη "ΡΕΒΑΝΣ"!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey