Τέλος η χρονιά για Χογκ!

17/04/2015 - 15:53

Άτυχος στάθηκε ο Άντριου Χογκ στην προτελευταία προπόνηση της ΑΕΛΚ, σπάζοντας το μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δραστηριότητας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μαλτέζος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛΚ, στους Λάμπου Μύλους, και αμέσως επέστρεψε στη Μυτιλήνη όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες. Εκεί, διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι πρόκειται για σπάσιμο, το οποίο θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για περίπου 1,5 μήνα. Στον Χογκ τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Στο μεταξύ, μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα (18:15) αεροπορικώς με προορισμό την Πρέβεζα και εν συνεχεία οδικώς για το Αγρίνιο. Οι Καλλονιάτες αντιμετωπίζουν το Σάββατο τον Παναιτωλικό (15:00), ματς από το οποίο θα απουσιάσει εκτός του Χογκ, οι επίσης τραυματίες Κριπιντίρης και Βαλιός, καθώς και ο Ισπανός Χουάνμα, ο οποίος έχει συγκεντρώσει κάρτες και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής. Τα προβλήματα βέβαια δε σταματούν εδώ, αφού πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του χεριού αντιμετωπίζει και ο έτερος γκολκίπερ της ομάδας, Κώστας Δαύκος, που αναμέται το απόγευμα να εξεταστεί από ειδικό γιατρό. Επιστρέφει ωστόσο ο Μίγκας, που το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν στρατευμένος στη Σπάρτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey