Ψαχνόταν στο Αγρίνιο

18/04/2015 - 20:39 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2015 - 23:02

Με ήττα επέστρεψε η ΑΕΛΚ στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Super League, αφού δεν κατόρθωσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0, εκμεταλλευόμενοι το πολύ καλό τους πρώτο ημίχρονο, χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ΑΕΛΚ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Η ομάδα του Μάκη Χάβου πήρε προβάδισμα μόλις στο 16ο λεπτό, με γκολ του Μαρτίνες, ο οποίος επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, νικώντας τον Άλεξιτς που έκατσε κάτω από τα δοκάρια των Καλλονιατών, μετά τους τραυματισμούς των Χογκ και Δαύκου.

Οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου 45λεπτου, με σίγουρες μεταβιβάσεις, σε αντίθεση με τους παίκτες του Βαγγελη Βλάχου, οι οποίοι έδειχναν αποσυντονισμένοι από τη μακρά αποχή. Η ΑΕΛΚ δεν μπορούσε να βρει αντίδοτο στι επελάσεις των δραστήριων Μαρτίνες, Κάπελ και Βιγιαφάνιες, οι οποίοι προκάλεσαν αρκετά ρήγματα στην άμυνα της ομάδας του Λεκανοπεδίου. Χαρακτηριστικό της κακής απόδοσης της ΑΕΛΚ, ήταν το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε με την έναρξη της επανάληψης να πραγματοποιήσει δύο αλλαγές, περνώντας στο γήπεδο τους Μίνγκα και Αράς, που αντικατέστησαν Λεοζίνιο και Ναβάρο. Η εικόνα των Καλλονιατών βελτιώθηκε και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει την ισοφάριση, αν έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως δυστυχώς δε δημιούργησαν την παραμικρή αξιοσημείωτη ευκαιρία. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός είχε ένα σουτ του Λάζαρ στο 73ο λεπτό, το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ανάλογη τύχη είχε και μια απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα, λίγο αργότερα.

Ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι στο 82ο λεπτό, μετά από όμορφο "σκάψιμο" του Μαλεζά και γυριστή κεφαλιά του Μαρτίνες, που προσέκρουσε στην αριστερή δοκό του Άλεξιτς. Η ομάδα της Καλλονής προσπάθησε να περισώσει την κατάσταση στα τελευταία λεπτά, ανοίχτηκε όμως και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί στις καθυστερήσεις το 2-0 (92') σε μια γρήγορη αντεπίθεση, μετά από κάθετη του Λάζαρ προς τον Κάπελ, ο οποίος σέντραρε παράλληλα με την μπάλα να βρίσκει στον Τσαμπούρη και να καταλήγει στα δίχτυα της ΑΕΛΚ.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (65' Μύγας), Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κέβιν, Φωτάκης (62' Λαζάρ), Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες (72' Μορένο)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Β. Βλάχος): Άλεξιτς, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Μανούσος, Λεοζίνιο (46' Μίνγκας), Ναβάρο (46' Αράς), Πετρόπουλος (74' Ξύδας)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey