Αποχώρησε ο Καραβασίλης

20/05/2015 - 12:09

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Καραβασίλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ευχόμενη στον μέχρι πρότινος Γενικό Αρχηγό της κάθε καλό στην πορεία της ζωής του. 

Ο ίδιος ο Καραβασίλης, που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους πρώην πλέον συνεργάτες του, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο για την άψογη συνεργασία και την φιλική σχέση που είχαμε -και θα συνεχίσουμε να έχουμε- όλο αυτό το διάστημα που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας, στα γραφεία και στα γήπεδα, τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα μέλη των εκάστοτε προπονητικών επιτελείων  με τους οποίους συνεργάστηκα αρμονικά και παραγωγικά.

Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας του τόπου μου, που τόσο σέβομαι και τιμώ. Αποχωρώ από την Καλλονή ως φυσική παρουσία, το μυαλό και η σκέψη μου όμως θα είναι μαζί της. Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Μιχαλάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στην Καλλονή. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα αγαστή συνεργασία και θεωρώ τιμή που τον γνωρίζω καθώς προσφέρει πάρα πολλά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικά στον τόπο μας τις δύσκολες αυτές εποχές για όλους μας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey