"Χώρια" γενικός αρχηγός και αντίο σε Γιορέντε!

21/05/2015 - 18:51

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, ειδικά μετά τη λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛΚ με τον Μιχάλη Καραβασίλη, πως το πόστο του Γενικού Αρχηγού θα καταλάμβανε ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες, που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας της Καλλονής. Ο Γιώργος Χωριανόπουλος, ο οποίος "κρέμασε" πριν λίγες ημέρες τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά θα παραμείνει στη Λέσβο αυτή τη φορά από την άκρη του πάγκου και με πολιτικά.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛΚ, ο "Χώρια" επεσήμανε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα αυτή η πρόταση από την ομάδα, στην οποία βρίσκομαι τέσσερα χρόνια τώρα. Με την Καλλονή έζησα πολλές όμορφες στιγμές ως ποδοσφαιριστής και θέλω να πιστεύω πως και από αυτή τη νέα θέση θα ζήσω το ίδιο σημαντικά πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να μου δείχνουν και να υποσχεθώ από τη μεριά μου πως θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα για το καλό της ομάδας».

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ραούλ Γιορέντε. Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος μπακ αγωνίστηκε με την ομάδα της Καλλονής σε 26 φετινά ματς πρωταθλήματος, σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Συνολικά, πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΛΚ, αφού εντάχθηκε στο δυναμικό της κατά την περσυινή σεζόν, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey