Ρομέου ο αντι-Λεοζίνιο;

17/06/2015 - 15:51

Μπορεί το θέμα του προπονητή να παραμένει επισήμως σε εκκρεμότητα για την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, όμως οι αποφάσεις για την προαγωγή του Θαλή Θεοδωρίδη σε πρώτο φαίνεται πως έχουν παρθεί κι αυτό επιτρέπει στους Καλλονιάτες να προχωρήσουν -έστω και στο παρασκήνιο- το μεταγραφικό σχεδιασμό, έως ότου βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Βλάχο.

Δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο κάνουν λόγο για "κλεφτές" ματιές της ΑΕΛΚ προς τον Ρομέου Ντος Σάντος Κοραντίνι, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πανθρακικό, μετρώντας 46 συμμετοχές και 4 γκολ. Πρόκειται για 30χρονο μέσο, που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας, τη σεζόν 2009-10, μένοντας για δύο χρόνια στον Κάμπο, φορώντας σε 48 παιχνίδια τη φανέλα των "βυσσινί με 7 γκολ. Ακολούθησε ο Λεβαδειακός, την περίοδο 2012-13, όπου έπαιξε σε 18 αγώνες. Στην πατρίδα του, "έφτιαξε" το όνομά του στη Φλουμινένσε, με την οποία την τετραετία 2005-09 πραγματοποίησε 92 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και προορίζεται για αντικαταστάτης του Λεοζίνιο, στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος δεν τα βρει με τους Καλλονιάτες και αποχωρήσει τελικά μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey