Έρχεται ο Λεοζίνιο, φεύγει ο Χουάνμα!

25/06/2015 - 18:05 Τελευταία τροποποίηση στις 25/06/2015 - 18:10

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση Λεοζίνιο αναφορικά με το μέλλον του στην Καλλονή. Ο Βραζιλιάνος αποδεδειγμένα θέλει να «δέσει» στη Μυτιλήνη όπου έπαιξε ομολογουμένως την καλύτερη μπάλα της καριέρας του, αλλά απαιτεί ταυτόχρονα τα χρήματα που του οφείλονται από την προηγούμενη σεζόν. Η εκκρεμότητα που υπάρχει εκ μέρους της ΠΑΕ, έχει «παγώσει» τον Βραζιλιάνο που το τελευταίο διάστημα μάλιστα έδειχνε πως ήδη ήταν φευγάτος.

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως μεταξύ των δύο πλευρών έπεσαν νέες γέφυρες και πως ξεκίνησε μία νέα διαπραγμάτευση για την ανανέωση της συνεργασίας. Την εξέλιξη αυτή μάλιστα ήρθε να επιβεβαιώσει και η είδηση της απόρριψης εκ μέρους του Βραζιλιάνου καλής πρότασης από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, που του έδινε 400.000 ευρώ συμβόλαιο σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου! Έτσι ο Λεοζίνιο έδειξε πως θέλει να μείνει στο νησί και στην Καλλονή και είναι σαφές πως πλέον είναι στο χέρι και της ΠΑΕ αλλά και του Βραζιλιάνου για να κάμψουν τις μεταξύ τους διαφωνίες και να τα βρουν.

Αντίθετο δρομολόγιο όμως φαίνεται πως έχει ο Χουάνμα, που πέρυσι «ντύθηκε» αρκετές φορές Λεοζίνιο, βγάζοντας τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα του. Ο Ισπανός σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, είναι μία ανάσα από την Σκωτσέζικη Χαρτς και μάλιστα φέρεται να έχει φύγει ήδη προς την Βρετανία για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του. Βέβαια στην εξίσωση αυτή πάντα θα πρέπει να υπολογίζεται και η Καλλονή καθώς σε περίπτωση που ο Ισπανός τραβήξει στα άκρα την υπόθεση αποχώρησής του, η ΠΑΕ θα έχει λαμβάνειν ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να κινηθεί καλύτερα στην αγορά, αν και θα έχει χάσει έναν από τους βασικούς πυλώνες της περσινής χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey