Μύλος με Βλάχο

01/07/2015 - 14:57 Τελευταία τροποποίηση στις 01/07/2015 - 15:15

Η προετοιμασία της ΑΕΛΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ξεκίνησε και επίσημα με τη πραγματοποίηση των αιματολογικών και εργομετρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών, ωστόσο η παρουσία του Βαγγέλη Βλάχου στη Μυτιλήνη φαίνεται πως... μπέρδεψε την ήδη μπερδεμένη κατάσταση μεταξύ διοίκησης και προπονητή.

Είναι ευρέως γνωστό πως οι άνθρωποι της ομάδας της Καλλονής έχουν αποφασίσει να δώσουν το χρίσμα στο Θαλή Θεοδωρίδη, μέχρι πρότινος βοηθό του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος όμως δεν έχει βρει τη χρυσή τομή με τους διοικούντες αναφορικά με την αποζημίωσή του, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί κανονικά στη... δουλειά, την πρώτη μέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την ΑΕΛΚ παραμένει σε ισχύ, ήταν μια άκρως αναμενόμενη κίνηση από την πλευρά του 54χρονου τεχνικού, που όμως φαίνεται πως αιφνιδίασε τους Καλλονιάτες.

Όλα δείχνουν πως οι αποφάσεις είναι ειλημμένες σχετικά με το τεχνικό τιμ της νέας περιόδου, που θα το απαρτίζουν ο Θαλής Θεοσωρίδης με βοηθό τον Δημήτρη Γαβαλά, ο οποίος αναβαθμίζεται από την Κ20. Και όπως γίνεται αντιληπτό, είναι διαδικαστικό το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Βλάχου, που μέχρι την ανακοίνωση πάντως του διαζυγίου, παραμένει τυπικά πρώτος προπονητής της ΑΕΛΚ. Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συνάντηση μαζί του το βράδυ της Δευτέρας, συζητώντας ανεπίσημα όπως διαρρέεται, όμως δε βρέθηκε κοινή γραμμή πλεύσης ως προς το "διαζύγιο".

Σε ότι αφορά τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, αυτές πραγματοποιήθηκαν στο Γυμναστήριο Παπάζογλου υπό την επίβλεψη του γιατρού Δημήτρη Βαρβαγιάννη και υπό τις οδηγίες του εργοφυσιολόγου Βαγγέλη Ρουσόπουλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey