Πήρε το νέο συμφωνητικό για... μελέτη!

18/08/2015 - 13:57 Τελευταία τροποποίηση στις 19/08/2015 - 15:19

Οι σχέσεις Δήμου Λέσβου και ΠΑΕ ΑΕΛΚ βρίσκονται σε οριακό σημείο και μάλιστα, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος μοναδικό αγκάθι αυτή τη στιγμή, αναφορικά με τις δεσμεύσεις προς την Πολιτεία για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες ασφαλείας, αποτελεί το Στάδιο της Μυτιλήνης.

Η Δημοτική Αρχή έχει καλέσει επανειλημμένως την καλλονιάτικη ΠΑΕ να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να υπογράψει νέο συμφωνητικό παραχώρησης. Ο Δήμος Λέσβου μάλιστα επιμένει πως το έγγραφο που έχει στην κατοχή της η ΠΑΕ ΑΕΛΚ περί 10ετούς παραχώρησης, από εποχής Βουνάτσου στη δημαρχία, δεν έχει την παραμικρή ισχύ. Από τη μεριά της η ΠΑΕ ΑΕΛΚ προσπαθεί να... τρενάρει την όλη κατάσταση, έχοντας ως δεδικασμένο την περυσινή σεζόν, όταν και πάλι ο Δήμος Λέσβου είχε συντάξει νέο παραχωρητήριο, το οποίο όμως δεν υπογράφηκε ποτέ, καταθέτοντας ουσιαστικά το παλιό έγγραφο στη Λίγκα.

Ωστόσο ο Δήμος Λέσβου φαίνεται ότι αυτή τη φορά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, όπως σημειώνει η εφημερίδα "Τα Νέα της Λέσβου", αλλάζοντας κλειδαριές στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ώστε πλέον οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ που διατηρούσαν κλειδιά της αθλητικής εγκατάστασης, να μην έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτή. Παράλληλα, ζήτησε για τελευταία φορά από την καλλονιάτικη ΠΑΕ να υπογράψει το νέο παραχωρητήριο, για το οποίο ωστόσο υπάρχει η διαφωνία ως προς τη χρήση του Σταδίου τις ημέρες που δεν θα αγωνίζεται η ΑΕΛΚ στη Super League. Ο Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός είναι κάθετος, έχοντας αποφασίσει πως ο "Ταρλάς" θα είναι ανοικτός προς όλους, θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση το να αγωνίζεται εκεί ο Αιολικός όποτε οι ημερομηνίες το επιτρέπουν, δίχως αριθμητικούς περιορισμούς.

Η ΑΕΛΚ το Σάββατο υποδέχεται τον Ηρακλή στην πρεμιέρα της Super League και προκειμένου να μη βρεθεί το ματς στον "αέρα", αναγκάστηκε να κάνει ένα μικρό βήμα υποχώρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", πριν από λίγη ώρα οι άνθρωποι της ΠΑΕ ζήτησαν από τη δημοτική αρχή να λάβουν το πλήρες κείμενο του νέου παραχωρητηρίου για να το μελετήσουν. Από τη δημοτική αρχή τους έχει δοθεί παράταση ενός 24ωρου για να υπογραφεί το παραχωρητήριο ως προς την αναμέτρηση με τον Ηρακλή και εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, το αντίστοιχο για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey