Πακέτο Γουερέ και Χιντασέλι!

20/08/2015 - 14:26 Τελευταία τροποποίηση στις 20/08/2015 - 16:47

Δύο προσθήκες της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε η ΑΕΛΚ, φέρνοντας στο νησί τον Κενυάτη Πολ Γουερέ Οόκο και τον Έλληνα ομογενή από τη Γεωργία Αλέξανδρο Χιντασέλι. Λίγα μόλις 24ωρα πριν την επίσημη πρεμιέρα των Καλλονιατών στη φετινή Super League κόντρα στον Ηρακλή, ο Θαλής Θεοδωρίδης βλέπει το ρόστερ του να πληθαίνει, σε μια προσπάθεια να καλυφθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα κενά μεσοεπιθετικά.

Ο Πολ Γουερέ Οόκο είναι διεθνής με την Κένυα (18 συμμετοχές, 2 γκολ) και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός ακραίος χαφ, με δυνατότητα πάντως να καλύψει και τη δεξιά πλευρά. Είναι 24 ετών και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μονάχα σε ομάδες της πατρίδας του, περνώντας διαδοχικά από Tusker, AFC Leopards και Amazulu.

O Αλέξανδρος Χιντασέλι έχει γεννηθεί στη Γεωργία, ωστόσο μεγάλωσε στη Δράμα. Είναι μόλις 20 ετών και στη χώρα μας αγωνίστηκε δυο σεζόν επαγγελματικά σε Δόξα Δράμας (34 συμμετοχές, 1 γκολ) και πέρυσι στον Άρη (12 συμμετοχές, 3 γκολ). Πρόκειται επίσης για ακραίο χαφ, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο πλευρές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey