Ψύλλοι στ' αυτιά της μπήκανε για... Γουερέ Οόκο!

21/08/2015 - 18:49

Η ΑΕΛΚ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του διεθνούς Κενυάτη μεσοεπιθετικού Πολ Γουερέ Οόκο, ενισχύοντας τις γραμμές της με έναν ποδοσφαιριστή που μετρά 18 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ελάχιστες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής, άριχσαν να μπαίνουν... ψύλλοι στα αυτιά των παραγόντων της καλλονιάτικης ΠΑΕ. Αιτία; Η ηλικία του ποδοσφαιριστή, που βάσει αρκετών πηγών στο διαδίκτυο παρουσιάζεται... μπερδεμένη!

Στο κείμενο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ο Πολ Γουερέ Οόκο αναφέρεται ως 24χρονος. Γεννημένος δηλαδή στις 8 Ιανουαρίου του 1991. Κάτι αντίστοιχο παρατηρεί κάποιος και στη Wikipedia, όπως και σε αρκετές ακόμη ιστοσελίδες που διατηρούν βάσεις δεδομένων για ποδοσφαιριστές, όπως η transfermarkt. Παρ' όλα αυτά, σε μια τυχαία αναζήτηση στην επίσης πασίγνωστη ιστοσελίδα Soccerway, θα διαπιστώσει κάποιος πως ο ίδιος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται να έχει γεννηθεί 10 χρόνια πιο πριν, στις 8-1-1981! Την ίδια ημερομηνία χρησιμοποιούν ως βιογραφικό στοιχείο του Κενυάτη μεσοεπιθετικού και αρκετές ακόμη ιστοσελίδες.

Σα να μην έφτανε αυτό, οι υποψίες γίνονται ακόμη μεγαλύτερες βλέποντας φωτογραφίες του Πολ Γουερέ Οόκο, που δεν είναι μάλιστα φετινές και η αλήθεια είναι πως τον... παραμεγαλώνουν! Συνηθισμένο "φαινόμενο" για ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την αφρικανική ήπειρο. Όμως αν τελικά δεν είναι 24, αλλά 34, σίγουρα υπάρχει θεματάκι...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey