Θεοδωρίδης: "Είχαμε καλό ρυθμό για 60 λεπτά"

05/09/2015 - 22:00

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΛΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο πλαίσιο των αγώνων που ζητάμε για να βρούμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League. Εμείς για 60 λεπτά είχαμε καλό ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες, κάναμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε πλαγιοκοπήσεις που θέλουμε να είναι ο τρόπος του παιχνιδιού μας.

Είδαμε κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις να αποδίδουν σε καλό βαθμό και δώσαμε την ευκαιρία και σε νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Από το χρονικό σημείο όπου έγιναν οι πολλές αλλαγές και μετα έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Σήμερα βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Ήταν ένα παιχνίδι με μία δυνατή ομάδα όπως ο Απόλλωνας που μας βοηθάει να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Μυτιλήνη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey