Επιστροφή Σιδεράκη και στο βάθος... Γιορέντε!

05/09/2015 - 23:12

Η ΑΕΛΚ παλεύει να προσθέσει βάθος στο ρόστερ της τις τελευταίες ημέρες και παρά το γεγονός πως πολλοί πίστεψαν ότι με την απόκτηση του Μπαργκάν δύσκολα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί άλλη κίνηση, διαψεύδονται.

Η καλλονιάτικη ΠΑΕ, προς έκπληξη πολλών, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη, ο οποίος επιστρέφει έτσι στη Λέσβο μετά από ένα χρόνο. Ο έμπειρος κίπερ είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Καλλονής τόσο στη Football League, συμβάλλοντας στην άνοδο, όσο και στη Super League την επόμενη περίοδο. Πέρυσι ο 29χρονος τερματοφύλακας βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Κύπρο και στη Δόξα Κατωκοπίας.

Ωστόσο, οι μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης δε σταματούν εκεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" στη Λέσβο για λογαριασμό της ΑΕΛΚ επέστρεψε και ένας ακόμη παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Ραούλ Γιορέντε, που μπορεί να αποχώρησε το καλοκαίρι από το νησί, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, όμως δεν κατόρθωσε να βρει εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί σε ολόκληρη την πλευρά, παρέμενε ελεύθερος και στην ομάδα της Καλλονής σκέφτηκαν πως αποτελεί μια λύση, που δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ο παίκτης βρίσκεται στο νησί μας και τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey