Γιορέντε και Σπυρόπουλος στην Καλλονή

10/09/2015 - 17:24

Και τυπικά ανακοινωθηκαν από τη διοίκηση της ομάδας τη Καλλονής οι μεταγραφές του Ραούλ Γιορέντε και του Τάκη Σπυρόπουλου, που αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι, σήμερα τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ στα μετόπισθεν.

Oι Καλλονιάτες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Τάκη Σπυρόπουλου, που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες από τον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στον Αήττητο Σπάτων, την ομάδα νέων του Πανιωνίου, αλλά και στη Νίκη Βόλου. Στους "πράσινους" έμεινε 2,5 χρόνια παίζοντας σε 13 επίσημα ματς.

Παράλληλα, o Γιορέντε που βρισκόταν και πέρυσι στην ΑΕΛΚ, αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ, επέστρεψε στη Λέσβο. Είναι 29 ετών και στον ενάμισι χρόνο στην Καλλονή, έπαιξε σε 36 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, σκοράροντας ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Τενερίδη, Χερέθ, Αλαβές, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης. Φυσικά, ερωτηματικά εγείρονται σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού ο Ισπανός μπακ αποτέλεσε παρελθόν το καλοκαίρι για να επιστρέψει λίγους μήνες αργότερα ξανά στο νησί, δίχως προετοιμασία όμως και να γίνει ξανά κομμάτι της ΑΕΛΚ...

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey