Παλικαρίσιος βαθμός στο τέλος και με 9 παίκτες!

12/09/2015 - 18:11 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2015 - 18:37

Σπουδαίο βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, απέσπασε η ΑΕΛΚ από τον Αστέρα Τρίπολης στον "Ταρλά", παίζοντας με 9 παίκτες από το 84' και καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με γκολ του Αναστασιάδη στο τελευταίο λεπτό!

Η ομάδα της Καλλονής εμφανίστηκε εμφανώς καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της στη φετινή Super League. O Θαλής Θεοδωρίδης παρέταξε τους Καλλονιάτες με τον Χογκ στα γκολποστ, τους Κρολ και Τσαμπούρη στα άκρα, τον Ούκα μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ και τους Κειτά, Καλτσά αμυντικούς χαφ, αριστερά τον Γεωργίου, δεξιά τον Σάμπα και προωθημένο τον Μανούσο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από το ξεκίνημα να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης και μόλις στο 5ο λεπτό απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπερτόλιο. Η ΑΕΛΚ βρισκόταν στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45λεπτου στο δικό της μισό γήπεδο, ωστόσο στην πρώτη της απειλητική επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, άγγιξε το γκολ με τον Γεωργίου (13'). Ακολούθησε μία ελαφρά υπεροχή του Αστέρα, που είχε την κατοχή, αλλά έφθανε με δυσκολία στην περιοχή του Χογκ. Ένα καλό σουτ του Μπερτόλιο (28') ήταν η μοναδική τελική προσπάθεια μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι Αρκάδες μπήκαν αποφασισμένοι να σκοράρουν και έφτασαν κοντά με τους Μπερτόλιο (46') και Φούντα (49'). Ο Στάϊκος Βεργέτης πέρασε στο ματς τον Παπαδόπουλο και η ομάδα του έγινε ακόμα πιο επιθετική, με τον Χαμντανί που ήρθε επίσης από τον πάγκο να βοηθά αισθητά τον Αστέρα, που αγωνίστηκε πια με 4-4-2. Η πίεση στην εστία του Χογκ αυξήθηκε και ο Αστέρας έχασε δύο ακόμα καλές ευκαιρίες με τον Λούι (70') και τον Ιγκλέσιας (71').

Στο 79ο λεπτό, αποβλήθηκε ο Πολ Κειτά, αναγκάζοντας τους συμπαίκτες του να οπισθοχωρήσουν ακόμη περισσότερο. Μια ευκαιρία του Ιγκλέσιας (80') ήταν ο προάγγελος της ολοένα και αυξανόμενης πίεσης, με τον Γιάννου στο 83' να κερδίζει πέναλτι σε ανατοπή του από τον Ούκα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ΑΕΛΚ με 9 παίκτες. Ο Γιάννου ευστόχησε από την άσπρη βούλα (84') και ο Αστέρας πέτυχε το 0-1 σε ένα οριακό σημείο. Όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει. Η ομάδα της Καλλονής πίστεψε στην ισοφάριση, παρά την αριθμητική ανισσοροπία, ο Αστέρας πέτυχε γκολ με τον Παπαδόπουλου που ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ και στο 95ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Μπαργκάν (ερχόμενος από τον πάγκο, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛΚ), ο Αναστασιάδης με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε στο τελικό 1-1, χαρίζοντας τον πρώτο βαθμό των Καλλονιατών στο πρωτάθλημα!

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Γεωργίου (63' Μπαργκάν), Σαμπά (57' Κλαντρούμπσκι), Τσαμπούρης (82' Βάλιος), Μανούσος

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάϊκος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Αλόκο, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (81' Τσοκάνης), Φούντας (68' Χαμντανί), Μπερτόγλιο, Μάσα (59' Παπαδόπουλος), Γιάννου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey