Και ξανά... ασφαλιστικά μέτρα!

22/09/2015 - 13:19 Τελευταία τροποποίηση στις 22/09/2015 - 13:51

Για μια ακόμα φορά, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ και ο Δήμος Λέσβου θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να βρεθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα ως προς τη χρήση του "Ταρλά" για τους εντός έδρας αγώνες των Καλλονιατών στη Super League.

Ως γνωστόν, το Πρωτοδικείο είχε εκδώσει προσωρινή διαταγή αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Σε αυτή προβλεπόταν να χρησιμοποιήσει η ομάδα της Καλλονής το Δημοτικό Στάδιο για τον εντός έδρας αγώνα της με τον Ηρακλή, καταβάλλοντας εγγυοδοσία ύψους 7.000€. Η προσωρινή διαταγή ωστόσο ίσχυε έως τις 25 Σεπτεμβρίου, οπότε και είχε οριστεί δικάσιμος. Όμως, λόγω των εκλογών αναβλήθηκε η συγκεκριμένη υπόθεση. με αποτέλεσμα οι παράγοντες και οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να καταθέσουν εκ νέου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας παράταση της προσωρινής διαταγής και τον ορισμό νέας δικασίμου. Έτσι λοιπόν, οι δύο πλευρές θα βρεθούν ξανά στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης. Συγκεκριμένα, η υπόθεση έχει οριστεί να συζητηθεί στις 13:00 της Τετάρτης (23/9).

Πρόκειται για ένα καθαρά τυπικό ζήτημα, ώστε να είναι καλυμμένη η ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Φυσικά, δεν τίθεται θέμα ως προς τη διεξαγωγή του παιχνιδιού κόντρα στον Παναιτωλικό (26/9, 16:00) στον "Ταρλά", αφού προφανώς και η απόφαση θα "πατήσει" πάνω στην προηγούμενη με ένα αντίστοιχο όρο καταβολής εγγυοδοσίας από μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛΚ προς το Δήμο Λέσβου.

Έχει ενδιαφέρον όμως η στάση που θα κρατήσουν οι Καλλονιάτες, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν πριν λίγες ημέρες με αφορμή το φιλικό παιχνίδι Αιολικού-Άρη...

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey