Μηδέν από μηδέν... ένα!

23/09/2015 - 21:29

Ένα πόντο στο σακούλι της πρόσθεσε η ΑΕΛΚ, στην έδρα του Πανθρακικού, μετά το ισόπαλο 0-0 στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής της Super League.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης παρέταξε την ομάδα της Καλλονής σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Χογκ στα γκολπόστ, τους Αναστασιάδη και Αντέτζο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Τσαμπούρη και τον Κρολ στα άκρα, Καλτσά και Κλαντρούμπσκι στον άξονα, τον Ελλακόπουλο σε ρόλο επιτελικού μέσου, τους Γεωργίου και Μπαργκάν ακραίους χαφ και τον Μανούσο στην περιοχή.

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε πιο δυνατά, δείχνοντας διάθεση να επιβάλει το ρυθμό του. Δημιούργησε μάλιστα δύο πολύ καλές ευκαιρίες πριν συμπληρωθεί το 5λεπτο, αλλά πρώτα ο Χασομέρης (2') πλάσαρε άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Χαβίτο είδε το πλασέ του να αποκρούεται από τον Χογκ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η ομάδα της Καλλονής έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Σερφά έκανε λάθος, η μπάλα κατέληξε στον Μανούσο, αυτός πάσαρε στον Ελλακόπουλο, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου 45λεπτου, ο Μεχία επιχείρησε σέντρα-σουτ (39'), η μπάλα έσκασε μπροστά στον Χογκ και εκείνος με έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ένα σουτ του Μάρτινς (49') βρήκε τον Χογκ σε ετοιμότητα, ενώ στο 52' ο Χαβίτο σέντραρε στην καρδιά της περιοχής και ο Τσαμπούρης λίγο έλειψε με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Όσο περνούσε η ώρα, οι φάσεις λιγόστευαν, με την τελευταία να καταγράφεται στο 87', έπειτα από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί, που έφυγε λίγο άουτ. Η ΑΕΛκ δεν απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος θα πρέπει να νιώθει και ευχαριστημένη από την κατάκτηση του ενός βαθμού, αφού για αυτόν αγωνίστηκε, έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς και παθητικό ρόλο σε όλο το ματς. Σε κάθε περίπτωση και ο Πανθρακικός δεν έδειξε πολλά πράγματα, με τη λευκή ισοπαλία και τον ένα βαθμό, τον πρώτο των Θρακιωτών στο φετινό πρωτάθλημα, να φαντάζει ως ένα θετικό αποτέλεσμα.

Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής Ανανίας Φωτιάδης, που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο ματς, ενεργώντας σωστά στη φάση του 74ου λεπτού, όταν ο Μελίσσης έπεσε μέσα στην περιοχή, ζητώντας πέναλτι, καθώς δεν υπήρχε παράβαση.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Μεχία, Ντιγκινί, Μάρτινς (83' Σέτι), Χαβίτο, Νικόλτσης (66' Βάλτερ), Χασομέρης

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Κρολ, Γεωργίου, Μανούσος (83' Mπουρούς), Ελλακόπουλος (62' Σαμπά), Μπαργκάν (68' Γιορέντε)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey